4 redenen waarom jij moet kiezen voor Microsoft Dynamics 365

1. Jij gaat productiever werken

Jij gaat productiever werken doordat jij je eigen bedrijfsprocessen naadloos verbindt met onder andere Office 365. Dit doe jij door vertrouwde tools als Outlook, Excel en Power BI te koppelen aan Dynamics 365.

Op deze manier vloeit er data tussen de verschillende applicaties en kan er effectiever gewerkt worden. Door bijvoorbeeld Outlook te koppelen aan Dynamics sales/CRM kun jij klantcommunicatie van jou en je collega’s te allen tijde inzien. Jullie zijn altijd precies op de hoogte van wat er besproken is en dat scheelt je tijd. 

2. Dynamics voegt intelligentie toe

Door gebruik te maken van de ingebouwde kunstmatige intelligentie kun jij jouw verkoopresultaten verbeteren, verkoopprocessen optimaliseren en nieuwe kansen voor jouw onderneming creëren. De inzet van kunstmatige intelligentie helpt je bedrijfsprocessen te stroomlijnen en medewerkers proactief te begeleiden, zodat jij op weg gaat naar optimale businessresultaten. 

Binnen Dynamics 365 is kunstmatige intelligentie op verschillende manieren merkbaar. Zo zie je onder andere de commerciële waarde van je relaties en biedt het CRM-systeem een virtuele Sales assistent. Deze geeft je advies op basis van je interacties en wat passend is voor jouw klantrelatie.

3. Gedetailleerde rapportages

Wil je als bedrijf groeien? Dan is het belangrijk om te sturen op goede rapportages. Je wilt weten hoe succesvol projecten zijn bijvoorbeeld. Hoe productief je medewerkers zijn. En hoeveel tijd je nodig hebt om projecten uit te rollen, zodat je kunt kijken of je rendement omhoog kan. Een effectief systeem dat dit proactief voor je meet en omzet in relevante rapportages gaat jou helpen het verschil maken ten opzichte van je concurrentie.

4. Jij neemt alleen af wat je nodig hebt

Dynamics 365 is geschikt voor jouw gehele bedrijfsvoering! Je kunt kiezen voor CRM/sales, marketing, finance, HR en ga zo maar door. Omdat Dynamics 365 modulair is op te bouwen kun je klein beginnen en je gehele bedrijfsvoering uitbouwen naar het meest toekomstbestendige platform van dit moment. Daarnaast betaal je dus alleen voor wat je echt nodig hebt. Welke applicatie je ook kiest, in de Cloud werkt het naadloos samen. Hierdoor is Dynamics 365 een complete oplossing voor jouw gehele bedrijfsvoering. Jij blijft in de regie en bepaalt het tempo van groeien!

Ben je benieuwd wat Dynamics 365 voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan dan vrijblijvend een meetup, met één van onze specialisten!

Benieuwd naar wat Microsoft business software voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een meetup in. Onder het genot van een kop koffie laten we je graag zien wat er mogelijk is. 

Jens Rorink

Business developer

Ook interessant om te lezen:

Plan een meetup!

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

Cookiemelding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Solliciteer nu bij de Jong & Laan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze leaflet!

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we sturen je zo spoedig mogelijk een offerte met de specifieke solution waar jouw interesse naar uitgaat.

Power BI pakket aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×
Unlock next
× Je processen digitaliseren?