Beter inzicht in je financiele administratie

Als ondernemer, manager of controller wil je dat de financiële administratie op orde is. Je wilt in één oogopslag zien hoe jouw organisatie er voor staat. Hoeveel openstaande rekeningen zijn er bijvoorbeeld? En hoeveel omzet is er de afgelopen tijd gedraaid? Veel business software-oplossingen bieden alleen standaard inzichten en vertellen je niet precies wat je wilt weten. Msquad to the rescue! Wij zorgen voor een visueel overzicht van je bedrijfsadministratie.

Goed financieel management begint bij inzicht

Met onze slimme dashboards krijg je in één oogopslag inzicht in de financiën van je organisatie – overal waar je bent. Zo’n dashboard is volledig aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Werk je bijvoorbeeld met KPI’s, dan visualiseren onze specialisten deze op heldere wijze.

Alle financiële – en operationele databronnen worden aan elkaar gekoppeld en worden continu ververst. Jij stuurt dus altijd op actuele informatie. Je ziet de voortgang van projecten, de omloopsnelheid van je voorraad en kunt op tijd bijsturen bij afwijkingen in de begroting. Zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan. Nooit.

Onze oplossing voor deze uitdaging

Business software

Power BI

Als ondernemer wil je dat je financiële administratie goed op orde is. Deze cijfers zijn gemakkelijk inzichtelijk te maken in een financieel dashboard. De standaard dashboards die bij veel bedrijfssoftware zitten, hebben vaak beperkte mogelijkheden. Wij maken de voor jou relevantie informatie inzichtelijk.

Dynamics 365

In finance is vaak veel winst te behalen, simpelweg door processen te automatiseren. Met Dynamics 365 verhoog je de efficiëntie en verminder je financiële struikelblokken.