Betere klantenservice leveren

Goede klantenservice is essentieel. Toch is het vaak een afdeling waar onvoldoende aandacht aan wordt besteed. En dat is zonde. Want wat je met goede marketing opbouwt, kun je met slechte service heel snel afbreken. Daarom is het belangrijk dat service goed is ingebed binnen de organisatie. Het zorgt bovendien voor een hogere klantwaardering, en tevreden klanten zijn ambassadeurs voor jouw merk. En in het beste geval levert zo’n  ambassadeur je zelfs nieuwe klanten op.

Transformeer jouw klantondersteuning

Op het gebied van klantondersteuning kun je met de Microsoft-technieken een grote inhaalslag te maken. Zo kun je gebruik maken van geautomatiseerde selfservice met virtuele agenten (zoals chatbots) en zeer uitgebreide productiviteitstools, zodat jouw medewerkers op het juiste moment de juiste informatie krijgen. Is er een specifieke klantvraag waarop je medewerker geen antwoord heeft?

Op basis van artificial intelligence kijkt Dynamics Customer Service mee en krijg je suggesties voor relevante kennisartikelen, Je medewerkers kunnen deze artikelen gebruiken om de problemen van klanten snel op te lossen. En zijn er complexe zaken waar een specialist voor nodig is? Als je Dynamics Customer Service hebt geïntegreerd, kunnen medewerkers in alle functies én op alle locaties contact met die specialist leggen en hun vraag stellen.

Onze oplossing voor deze uitdaging

Business software

Dynamics 365

Dynamics 365 is een verzameling intelligente bedrijfsapplicaties. En niet zomaar een verzameling: de volgende generatie CRM- en ERP-applicaties in dit Microsoft-platform helpen je om next level te gaan met je business. 

Virtual Agents

Reageer snel en adequaat op de behoeften en wensen van klanten en medewerkers met intelligente chatbots die zijn gebouwd met Power Virtual Agents. Wij richten ze voor je in!

Plan een meetup!

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

Cookiemelding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Solliciteer nu bij de Jong & Laan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze leaflet!

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we sturen je zo spoedig mogelijk een offerte met de specifieke solution waar jouw interesse naar uitgaat.

Power BI pakket aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×
Unlock next
× Je processen digitaliseren?