Bouwen aan langdurige klantrelaties

Loyale klanten zijn ambassadeurs van jouw organisatie. Daar ligt dus het échte goud – óók voor jouw organisatie. Misschien weet je dit al wel, maar beschik je (nog) niet over de juiste handvatten om die loyale klanten aan te trekken. Door het overschot aan aanbod op de markt vinden veel bedrijven het namelijk lastig om langdurige klantrelaties op te bouwen. Door alle klantcontactmoment binnen één systeem te centraliseren, ondersteunt Msquad je hierbij.

Inzicht in elk contactmoment

Jouw ideale systeem geeft meerdere afdelingen binnen je organisatie inzicht in de contactmomenten die er met klanten zijn. Verstuurt de marketingafdeling bijvoorbeeld een mail? Dan wil de salesafdeling zien welke klant die heeft geopend en gelezen. Zo krijgen accountmanagers beter inzicht in het sentiment van de klant en kunnen zij tijdens gesprekken beter ingaan op specifieke klantvragen. 

Maar ook eventuele uitdagingen of klachten kun je straks in jouw systeem registeren, zodat je servicegericht met jouw relaties kunt omgaan. Bovendien kunnen we samen structuur aanbrengen en klantcontactmomenten inbouwen, zodat géén enkele relatie uit het oog verloren wordt. Zo bouw je straks wél aan die gewilde, langdurige klantrelaties – of je nu grootzakelijk bent of een mkb-bedrijf.