Dynamics 365 Field service, de beste tooling voor je medewerkers in het veld.

Onze Microsoft-specialisten laten je graag aan de hand van een - geheel vrijblijvende - demo zien wat de mogelijkheden van Dynamics 365 zijn.

Vul het formulier in of bel met een van onze specialisten

(1 minuut)

Ga in gesprek met één van onze Microsoft specialisten en maak je wensen en behoeften kenbaar

(30 minuten)

Ontvang (geheel vrijblijvend) advies en een eventuele demo indien gewenst

We nemen binnen 24 uur contact op

Vraag jouw persoonlijke Field service demo aan!

Verhelp al je problemen meteen de eerste keer

Aan de hand van slimme field service ga jij je processen en informatie die jij nodig hebt automatiseren. Dit resulteert overigens in meer werkplezier, tijd, overzicht en tevreden klanten. Daarnaast geef je teams de tools in handen dat ze via elk kanaal persoonlijke service kunnen bieden.

Door te kiezen voor Dynamics 365 Field service ga jij:

Deze slimme functies maken het verschil:

Proactieve service leveren

Wanneer je werkt met Field service heb je een hogere first-time right uitvoering van het werk. Daarnaast ben je minder geld kwijt aan benzine en andere kosten. Jij hebt inzicht om de monteur naar de juiste plek te sturen. Hierdoor hoeft er niet een andere monteur van 30km verderop te komen, terwijl er nog een monteur bezig is 1km verderop.

Uitzonderlijke klantenservice in een flexibele werkomgeving

Je hebt een mobiel personeelsbestand waarin jij alles kan volgen. Hierin staan onder andere de nieuwe problemen van de klant. Terwijl je monteur in het veld is, kan hij de app openen en ziet hij alles staan. Ook wordt er een servicetabblad weergegeven waar in staat wat de order inhoud en welk gereedschap hij nodig heeft.

Met je klanttevredenheid naar een hoger level

Met de nieuwe functies om je klanttevredenheid hoog te houden, kun je op afstand servicemonteurs naar een bepaalde locatie sturen. Hier kun jij zien, wie er op dat moment het dichtstbij de betreffende locatie is en wat hun kwaliteiten zijn. Hierdoor stuur jij snel, de juiste monteur naar de locatie.

Inzichten

Met Field service krijg jij een beter inzicht in de analytics van het bedrijf en kun jij de productiviteit en het rendement van je medewerkers zien.

Op onze blauwe ogen hoef je niet te vertrouwen...

Laat onze klanten je overtuigen!

Samen met Msquad zorgen we ervoor dat we toekomst-bestendig én relevant blijven binnen ons werkveld in de sector food- en horeca. Wat ons betreft een fantastische samenwerking.
Jos van Keulen
Chief Financial Officer ILG Food Group
We gaan nu slimmer om met ons proces en de communicatie richting klanten. Het gehele proces van begeleiding en meedenken hebben wij als erg prettig ervaren.
Jan Scholten
Financieel directeur
TMI Group

Onze manier van werken

1
Inventarisatie

Jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst: dát is wat je wilt. Daarom is het belangrijk dat je dié Microsoft business software kiest en integreert die voor jouw situatie nodig zijn. Er is geen one size fits all. Samen gaan we inventariseren: welke applicaties zijn de juiste?

2
Strategie

Het veranderen van je bedrijfssoftware vraagt veel van je organisatie. Zodra de juiste Microsoft business software is gekozen, stippelen wij daarom een gedegen strategie voor je uit. Wat is er precies nodig om de gekozen applicaties optimaal te implementeren?

3
Implementatie

De tijd voor vernieuwing is aangebroken! Onze derde stap is namelijk dat onze inhouse Microsoft-specialist - jouw vaste Msquad-contactpersoon - de gekozen Microsoft-applicaties implementeert, zodat jouw bedrijfsprocessen next level gaan.

4
Training

De applicaties zijn up and running… Maar daarmee zijn we er nog niet. Er moet nu draagvlak worden gecreëerd voor de nieuwe software én het kennisniveau moet omhoog. Het laatste onderdeel van een succesvolle implementatie is dan ook het trainen van jou en je collega’s.

5
Nazorg

Msquad helpt je van binnenuit verder. Samen digitaal transformeren: dáár gaan wij voor. Dat betekent dat je ook ver na de implementatie nog een beroep op ons kunt doen. Met ons op speed dial is én blijft je organisatie toekomstbestendig.

Persoonlijk contact en goed advies, dat beloven we. Neem vandaag nog contact op!

Jens Rorink

Business Developer
0541 - 218 100

Cookiemelding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Plan een meetup!

Solliciteer nu bij de Jong & Laan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze leaflet!

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we sturen je zo spoedig mogelijk een offerte met de specifieke solution waar jouw interesse naar uitgaat.

Power BI pakket aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

×
Unlock next
× Je processen digitaliseren?