Dynamics 365 ATS

Dynamics 365 ATS maakt hiring eenvoudig

Dé meest krachtige software die volledige controle geeft over je recruitmentproces. Met ons Dynamics ATS systeem gaat jouw bedrijf next level. Dit ATS systeem heeft verregaande functies wanneer het gaat om candidate relationship management, uitgebreide functionaliteiten voor employer branding, recruitment analytics en nog veel meer. Plan een meetup, dan laten wij je zien hoe het werkt!

Waarom liggen recruitment en marketing dicht bij elkaar?

Er wordt steeds meer online gedaan in plaats van het ouderwetse bellen. Een customer experience is voor een marketeer van essentieel belang, maar dit geldt ook voor een recruiter. Als recruiter overtuig je de kandidaat om te solliciteren voor die ene job. Ook doen een marketeer en recruiter allebei onderzoek naar de doelgroep. De communicatie pas je aan op basis van doelgroep segmentatie of een persoonlijke 1-op-1 benadering, iets wat vroeger massaal ging zonder überhaupt te letten op specifieke eigenschappen. Nadat je de juiste doelgroep hebt benaderd, pas jij als marketeer de juiste externe communicatiemiddelen toe. Ook ben je als recruiter op zoek naar de juiste middelen om de juiste aandacht te trekken voor de betreffende job.

Je ziet steeds vaker dat recruiters en marketeers de samenwerking zoeken bij het werven van nieuwe medewerkers. Dit is een logische ontwikkeling, want doordat je de twee specialismen combineert kun je meer bereiken. 

Wat kun je met ons Dynamics 365 ATS systeem

Met het Dynamics 365 ATS systeem kun je gebruik maken van candidate relationship management (CRM). Het proces van aantrekken en ook het binden van kandidaten wordt ook wel relatiebeheer genoemd.

Dynamics 365 ATS heeft hierbij maar één doel: jullie bedrijf helpen om toptalent te vinden. Met candidate relationship management (CRM) verkorten jullie de tijd om de positie in te vullen en verlagen jullie de cost-per-hire.

Ook de integratie met de applicaties van Microsoft is mogelijk. Hierdoor is het mogelijk om e-mail tracking te doen bij kandidaten in Outlook of om het te integreren met Microsoft Teams. 

Het is door de integratie met e-mail tracking mogelijk om de belangrijke e-mails met de kandidaten te volgen of het automatisch doorschieten van CV’s en motivatiebrieven vanuit Outlook richting Dynamics ATS. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

De voordelen van Dynamics 365 ATS op een rij

Om deze redenen zou jij moeten kiezen voor Dynamics 365 ATS.

  • Beter inzicht in je wervingsproces;
  • Één platform gebruiken voor al je wervingsactiviteiten;
  • Beschikken over een employer branding module;
  • Je eigen candidate journey slim inrichten;
  • Op het juiste moment interacties aangaan met je kandidaat;
  • Geheel AVG-compliant werken.

 

Daarnaast kun je ook gebruik maken van verschillende dashboards. Hiernaast kun je zien dat er gebruik wordt gemaakt van het dashboard potentiële kandidaat. Hier worden alle potentiële kandidaten weergegeven, wordt er weergegeven hoe de kandidaat is binnengekomen en nog veel meer.

Ben je benieuwd wat Dynamics 365 ATS voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan dan vrijblijvend een meetup, met één van onze specialisten!

Benieuwd naar wat Microsoft business software voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een meetup in. Onder het genot van een kop koffie laten we je graag zien wat er mogelijk is. 

Jens Rorink

Business developer

Ook interessant om te lezen:

Plan een meetup!

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

Cookiemelding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Solliciteer nu bij de Jong & Laan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze leaflet!

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we sturen je zo spoedig mogelijk een offerte met de specifieke solution waar jouw interesse naar uitgaat.

Power BI pakket aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×
Unlock next
× Je processen digitaliseren?