Een warm welkom voor iedereen bij Atalian​​

Atalian biedt opdrachtgevers facilitaire maatwerkoplossingen op het gebied van schoonmaakdienstverlening, technische onderhoud & energie management, beveiliging, catering, receptiediensten en groenvoorziening. Het is één van de wereldleiders op het gebied van Facility Management.  Ze zijn actief in 36 landen verspreid over 4 continenten. Geen kleine speler dus en dit gaf ons een mooie, uitdagende case. 

Eerder vertelden we al over de oplossing die we voor Atalian hebben gebouwd met Power Apps. Deze leverde een significante tijdsbesparing van meerdere uren op voor alle floormanagers van IKEA Nederland.

Maak kennis met Atalian

Iedere maand starten er nieuwe medewerkers namens Atalian bij Ikea. Het is voor hen belangrijk dat ze bekend zijn met de bedrijfscultuur en de manier van werken binnen dit mooie concern. Hiervoor heeft Ikea een mooie onboarding video gemaakt om het reilen en zeilen binnen de organisatie uit te leggen.

Ter aanvulling op de Power App die alle medewerkers van IKEA Nederland gebruiken voor het registreren van de uren, hebben we een mooie toevoeging gedaan. Er zitten nu ook Power Automate flows verbonden aan de registratie. Ben je voor de eerste keer op locatie en meld jij je aan als nieuwe medewerker? Dan krijg je een mailtje met daarin een onboardingsvideo die je op de hoogte brengt van alle relevante zaken. Kortom, goed voorbereid naar kantoor!

D2SI_Blog_Image_ProjetAWS_Atalian

Nadat iemand zich heeft geregistreerd in de app na in diensttreden, ontvangt hij/zij een mail met daarin de QR-code. Tijdens het registreren in de app wordt de nieuwe medewerker meegenomen in de bedrijfscultuur van Atalian.

Twee vliegen in één klap

De App fungeert nu als een verlengde van het onboarding programma en daarna als efficiënte manier om start- en eindtijden te registreren.

Onze oplossing voor dit vraagstuk

Power Apps

Power Apps

Met Power Apps zet je handmatige bedrijfsprocessen, zoals bijvoorbeeld het inplannen van vergaderingen, om in geautomatiseerde digitale processen. En het mooie is dat jouw applicatie precies in te richten is zoals jíj wilt.