Microsoft Dynamics 365: Release Wave 2 2023

Microsoft heeft een digitale transformatie aangekondigd met de aankomende Release Wave 2 van 2023. Deze update belooft een reeks baanbrekende veranderingen en verbeteringen voor bedrijven over de hele wereld. In dit artikel gaan we dieper in op de specifieke details van wat je kunt verwachten van deze aanstaande release.

Verbeterde Customer Engagement

In het hart van Dynamics 365 ligt de toewijding aan het verbeteren van de klantbetrokkenheid. De Release Wave 2 van 2023 zal uitblinken op het gebied van klantenservice met geavanceerde AI-gestuurde bots. Deze bots zullen niet alleen in staat zijn om basisvragen te beantwoorden, maar ook complexe problemen oplossen door gebruik te maken van machine learning en natuurlijke taalverwerking. Klantinteracties worden verrijkt door de mogelijkheid om een hyper-gepersonaliseerde ervaring te bieden, wat leidt tot een meer klanttevredenheid en loyaliteit. 

Optimalisatie van bedrijfsprocessen

Een van de grootste beloften van Dynamics 365 Wave 2 van 2023 ligt in de optimalisatie van bedrijfsprocessen. De Business Central-module zal profiteren van nieuwe functies die financiële processen stroomlijnen, zoals geautomatiseerde facturering en geavanceerde rapportage. In Supply Chain Management kunnen bedrijven zich verheugen op intelligente voorraadoptimalisatie, wat resulteert in lagere voorraadkosten en efficiënter voorraadbeheer. Deze updates zijn specifiek ontworpen om organisaties te helpen hun operationele efficiëntie te vergroten en kosten te verminderen.

Slimmere besluitvorming met geavanceerde analytics

Een van de meest opwindende aspecten van deze release is de nadruk op geavanceerde analytics. Dynamics 365 Wave 2 van 2023 zal bedrijven voorzien van krachtige analysetools die gebruikmaken van AI en machine learning. Deze tools bieden diepgaande inzichten in klantgedrag, markttrends en operationele efficiëntie. Door middel van voorspellende analyses kunnen bedrijven proactief reageren op veranderende marktdynamieken en hun strategieën aanpassen voor een competitief voordeel.

Verbeterde integraties en connectiviteit

Een naadloze integratie van bedrijfssystemen is essentieel in de moderne zakenwereld. Met Dynamics 365 Wave 2 van 2023 kunnen bedrijven uitkijken naar verbeterde integraties met andere Microsoft-producten, zoals Microsoft 365 en Power BI. Dit betekent dat gegevens moeiteloos kunnen stromen tussen verschillende applicaties, waardoor afdelingen beter kunnen samenwerken en bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden.

In conclusie biedt Microsoft Dynamics 365 Release Wave 2 van 2023 een geheel nieuwe dimensie aan bedrijfsinnovatie. Door te focussen op klantbetrokkenheid, operationele efficiëntie, geavanceerde analytics en naadloze integraties, zal deze update organisaties in staat stellen om hun concurrentievoordeel te vergroten en te floreren in een steeds veranderende zakelijke omgeving. We kijken reikhalzend uit naar de implementatie van deze opwindende nieuwe functies voor jouw bedrijf en de impact die ze zullen hebben.

 

Meer weten? Plan hieronder een vrijblijvende meet-up in!

Benieuwd naar wat Microsoft business software voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een meetup in. Onder het genot van een kop koffie laten we je graag zien wat er mogelijk is. 

Jens Rorink

Business developer

Lees meer:

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?