Microsoft Dynamics 365 Sales & kunstmatige intelligentie

Dynamics 365 Sales

Microsoft Dynamics 365 Sales is op dit moment één van de meest krachtige en ontwikkelde CRM-systemen. Doordat de toepassing kunstmatige intelligentie nu van kracht is kun jij jouw verkoopresultaten verbeteren, verkoopprocessen optimaliseren en nieuwe kansen voor jouw onderneming creëren. 

Wat is kunstmatige intelligentie?

Kunstmatige intelligentie of ook wel artificiële intelligentie (AI) genoemd zijn systemen die zelflerend zijn. Kunstmatige intelligentie (AI) is overal om ons heen. Dit zijn computersystemen of machines die onze eigen intelligentie nabootsen. Hierbij voeren zij taken uit en deze taken kunnen zichzelf tijdens dat proces verbeteren. Denk hierbij ook aan Google en Facebook.

Kunstmatige intelligentie en Microsoft Dynamics 365 Sales

Binnen Microsoft Dynamics 365 Sales is de integratie met kunstmatige intelligentie (Al) op verschillende manieren zichtbaar. Zo zie je onder andere: de commerciële waarde van de relaties, Relationship Analytics analyseert de interacties met klanten en er zit een spraakherkenning in het CRM-systeem. Daarnaast heeft het nog een nieuwe interessante functie, namelijk dat het CRM-systeem een virtuele Sales assistent aanbiedt. Die zegt wat je eventueel kunt doen, passend bij jou klantrelatie. Hierover wordt straks meer verteld.

CRM-systeem voor Sales professionals

Als organisatie heb jij veel belang bij commerciële doelstellingen en het gebruik van een professioneel CRM-systeem kan daar direct aan bijdragen. Het behalen van de commerciële doelstellingen van de gehele organisatie, ligt voornamelijk in de handen van de Sales afdeling. Met name deze medewerkers profiteren enorm van een goed werkend CRM-systeem.

Inzicht in de (klant) relatie

Een andere module is Relationship Analytics. Deze module geeft direct inzicht in de kwaliteit van de klantrelatie. Het systeem waar jij in werkt verzameld data, over welke interacties eerder hebben plaats gevonden, hoeveel tijd er aan een klant is besteed en wie en hoe snel de klant reageert. Doordat het systeem al deze data verzamelt kan er vervolgens een berekening worden gemaakt die inzicht geeft in de relatiestatus van de klant. Doordat al deze berekeningen automatisch gaan kun jij makkelijk inzien met wie jij bijvoorbeeld een sterke relatie hebt en met wie niet.

Virtuele assistent

Virtuele Sales assistent is een handige tool vanuit Microsoft Dynamics Sales. Vanuit deze assistent ontvang je suggesties voor Sales activiteiten, die passen bij de klantrelatie en de verschillende verkoopfasen. Wanneer je een klant al een paar weken niet hebt gesproken, ontvang je nog een reminder als de deadline bijna sluit. Hierdoor kun je nog een laatste keer contact leggen met de klant. Door de virtuele Sales assistent is het de bedoeling dat je minder omzet mist.

Benieuwd naar wat Microsoft business software voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een meetup in. Onder het genot van een kop koffie laten we je graag zien wat er mogelijk is. 

Jens Rorink

Business developer

Ook interessant om te lezen:

Plan een meetup!

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

Cookiemelding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Solliciteer nu bij de Jong & Laan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze leaflet!

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we sturen je zo spoedig mogelijk een offerte met de specifieke solution waar jouw interesse naar uitgaat.

Power BI pakket aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×
Unlock next
× Je processen digitaliseren?