Microsoft integreert Dynamics 365 verder binnen het Teams platform

Maakt jouw organisatie gebruik van Microsoft Teams en Dynamics 365? Dan is het interessant om te weten dat je nu direct data vanuit Dynamics 365 kan importeren, bekijken en bewerken binnen het Teams platform. De productiviteit van jou en je medewerkers wordt hierdoor nóg beter.

Wat betekent deze integratie en wat kun je er precies mee?

Concreet gezien kunnen jij en je collega’s direct de benodigde data vanuit je CRM-oplossing halen. Jij beschikt bijvoorbeeld altijd over actuele klantinformatie en deze kan je inzien en bewerken als je dit wilt. Geheel binnen het Teams platform. Daarnaast kun je andere collega’s uitnodigen om de klantinformatie te bekijken en daarmee (samen) aan de slag te gaan.

Bovendien kun je met de integratie tussen Dynamics 365 en Teams aantekeningen maken met betrekking tot je klanten en relaties. Deze worden vervolgens in de timeline van het specifieke Dynamics 365-record opgeslagen. Vanzelfsprekend kunnen enkel de eindgebruikers met de correcte toegangsrechten beschikken over deze aantekeningen. Op deze manier waarborg je de privacy en beveiliging van je klantinformatie.

Daarnaast zijn er nog meer positieve punten aan deze integratie. Je kan hierbij denken aan het ongelooflijke potentieel wanneer de werkstroom wordt geactiveerd met Dynamics 365 in Teams. Zo kan onder andere een servicemonteur een agent in staat stellen om ook het probleem van een klant op te lossen door notities met stappen voor een probleemoplossing toe te voegen. Ook kan een buitendienstmedewerker verkoopteams informeren over producten die het eind van hun levensduur naderen, zodat ook het verkoopteam proactief kan handelen. 

Gratis te gebruiken binnen het Teams platform

De integratie van Dynamics 365 en Teams is gratis in gebruik te nemen. Waar je voorheen speciale licenties moest afsluiten stelt Microsoft dit nu gratis ter beschikking voor haar eindgebruikers. Wil je gebruikmaken van meer geavanceerde analytics-opties? Dan zullen er wel extra kosten in rekening worden gebracht. 

Dynamics 365

Benieuwd naar wat Microsoft business software voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een meetup in. Onder het genot van een kop koffie laten we je graag zien wat er mogelijk is. 

Jens Rorink

Business developer

Ook interessant om te lezen:

Plan een meetup!

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

Cookiemelding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Solliciteer nu bij de Jong & Laan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze leaflet!

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we sturen je zo spoedig mogelijk een offerte met de specifieke solution waar jouw interesse naar uitgaat.

Power BI pakket aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×
Unlock next
× Je processen digitaliseren?