Nieuwste releasewave Microsoft Power Platform

Het Microsoft Power Platform biedt de gelegenheid om bedrijfsprocessen eenvoudig en effectief te automatiseren en optimaliseren. Vroeger maakte je gebruik van een eigen IT-afdeling binnen de organisatie. Tegenwoordig kan elke afdeling binnen de organisatie, zijn eigen processen koppelen en automatiseren. Doormiddel van de data uit Power BIPower Apps en Power Automate staat alles opgeslagen in één cloud. 

In het releaseplan wat hieronder volgt, zijn de nieuwe functies van het Microsoft Power Platform omschreven. Deze worden van oktober 2021 tot en met maart 2022 uitgebracht.

Power BI

Microsoft gaat op drie gebieden investeren. Door deze investering op het gebied van Power BI wordt jij als bedrijf in staat gesteld om een datacultuur te stimuleren voor je medewerkers. Dit wil ervoor zorgen dat iedereen binnen een organisatie een zelfverzekerde beslissing kan nemen.

Versterk elk team: Power BI zal diep geïntegreerd worden met Office 365 (Microsoft Teams, Excel, Word etc.). Hierdoor worden de inzichten die jij nodig hebt waardevoller voor je bedrijfsvoering.

Versterk elke organisatie: met het gebruik van Power BI ben jij straks in staat te voldoen aan de veeleisende behoeften van de zakelijke klant. Daarnaast komen er een tal van beveiligingsmogelijkheden in Power BI, waardoor IT altijd volledige zichtbaarheid en controle heeft. Ook worden er voor de gebruikers van Power BI Premium functies toegevoegd, om de inzichten van je organisatie te versnellen.

Versterk elk individu: doordat Microsoft blijft innoveren is het gemakkelijker geworden om met data te werken. Je bouwt een datacultuur op als bedrijf en hierdoor moet elk individu direct een vertrouwde ervaring hebben met gemakkelijk te ontdekken inzichten. Daarnaast werkt Microsoft aan verbeteringen in het programma Microsoft Research, hierdoor kunnen gebruikers van dit programma makkelijker patronen vinden in de enorme hoeveelheid gegevens.

Power Automate

Wanneer jij de tools van Power Automate gebruikt, ga je de productiviteit van je bedrijf verbeteren. Met Power Automate zorg jij voor een betere manier om dingen voor elkaar te krijgen binnen de organisatie doormiddel van digitale procesautomatisering.

Microsoft Teams-integratie: dagelijks gebruiken meer dan 100 miljoen mensen Microsoft Teams. Vooral in de veranderende wereld van nu, is Teams dé strategie voor werken op afstand. Power Automate zal geïntegreerd worden in de Teams omgeving om meer en gemakkelijkere toegangspunten te bouwen. Hierdoor wordt het samenwerken steeds meer geautomatiseerd.

Power Automate Desktop: deze functie stelt je in staat om de diversiteit aan applicaties op je desktop te automatiseren. Ook willen ze jou de mogelijkheid bieden om de desktopstromen te voorzien van expertisecentra. Dit kun jij daarna als bedrijf gebruiken in de cloud.

Dynamics 365, Power Apps, Power BI en Microsoft Dataverse: met diepe integraties van de hier voor genoemde onderdelen, wil Microsoft het makkelijker maken voor professionele ontwikkelaars en gebruikers om samen te werken.

Power Apps

Microsoft Power Apps is het low-code applicatieplatform waar je jouw handmatige bedrijfsprocessen omzet in geautomatiseerde digitale processen. De nieuwste ontwikkeling op het gebied van Power Apps, heeft te maken met de verfijning en bruikbaarheid van apps die op het internet of op mobiele apparaten wordt gemaakt. Deze worden verbeterd, zodat het er voor de gebruiker beter uitziet.

Ben je benieuwd wat het Microsoft Power Platform voor jou bedrijf kan betekenen? Plan dan vrijblijvend een meetup, met één van onze specialisten!

Benieuwd naar wat Microsoft business software voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een meetup in. Onder het genot van een kop koffie laten we je graag zien wat er mogelijk is. 

Jens Rorink

Business developer

Ook interessant om te lezen:

Plan een meetup!

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

Cookiemelding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Solliciteer nu bij de Jong & Laan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze leaflet!

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we sturen je zo spoedig mogelijk een offerte met de specifieke solution waar jouw interesse naar uitgaat.

Power BI pakket aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×
Unlock next
× Je processen digitaliseren?