Optimale Candidate Journey

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit, meer vacatures dan kandidaten in bijna iedere branche. Er zijn weinig tot geen sollicitanten en áls er een sollicitant in procedure is dan wil je natuurlijk zorgen voor een optimale candidate journey: de reis die een sollicitant maakt van de start van de sollicitatie tot en met de onboarding. Het Msquad ATS biedt uitkomst om de sollicitatieprocedure zo optimaal mogelijk in te richten en te automatiseren.

Door middel van het Msquad ATS komen alle sollicitanten centraal in één database terecht. Of ze nou hebben gesolliciteerd via de site, zijn aangedragen via een collega óf direct uit het netwerk benaderd zijn. Zodra de sollicitant in beeld is start de procedure, aan deze procedure kunnen acties en afspraken gekoppeld worden zodat het proces makkelijk en efficiënt verloopt. Op deze wijze loop je geen kandidaten mis én beheer je alle sollicitatieprocedures in één overzicht. Een kandidaat die op dit moment nog niet geschikt is, maar mogelijk wel interessant voor de toekomst? Geen enkel probleem! Deze voeg je met een druk op de knop toe aan de talentpool, en houd je middels de geïntegreerde marketingtool gemakkelijk op de hoogte van ontwikkelingen en vacatures binnen jouw organisatie.  

Integratie met Microsoftapplicaties

Het Msquad 365 ATS is gebouwd op het Microsoft Power Platform, waardoor het systeem naadloos integreert met andere Microsoftapplicaties binnen Office 365. Denk aan Sharepoint, OneDrive, Power BI, Power Automate, Power Apps, Outlook en natuurlijk Teams. Het ATS werkt volledig in de Cloud en is te gebruiken via elke device, zoals PC, tablet of smartphone.

Een ATS op maat voor iedere organisatie

Iedere organisatie is anders en heeft andere wensen en behoeften. Daarom is het Msquad ATS precies in te richten naar de specifieke wensen en behoeften van de eigen organisatie. Nadat de wensen en behoeften in kaart zijn gebracht begint de implementatie van het systeem. Naast het leveren en het implementeren van het systeem geeft Msquad workshops en trainingen, zodat het personeel er optimaal gebruik van kan maken.