Declaratie

Sharepoint solutions declaratie

Nooit meer zoeken naar bonnetjes

De bon van de nieuwe printer, een tankbon of iets anders: met de Power App hoef je hier nooit meer naar te zoeken als je het wilt declareren. En ook uitzoeken bij wie je ook alweer moet declareren, is verleden tijd.

Makkelijk en snel je declaratie indienen

Je bent druk, druk, druk. Dan bedenk je je dat je die ene declaratie óók nog moet indienen. Maar waar heb je de bon ook alweer gelaten? En bij wie moet je de declaratie ook alweer inleveren? Met deze Power App is dit verleden tijd. Je maakt een foto van de bon en vult gemakkelijk en snel de bijbehorende datum, de gewenste controleur en een beschrijving van de declaratie in. Daarna wordt de declaratie automatisch doorgezet naar de juiste persoon.

Je aanvraag is eenvoudig terug te vinden

Op het beginscherm van de app zie je ook het kopje ‘alle declaraties’ staan. Klik je hierop, dan zie je het overzicht van al jouw aanvragen. Deze zijn gecategoriseerd op Open, In afwachting, Goedgekeurd en Alle declaraties. Je kunt dus altijd de status terugvinden. En is een bepaalde aanvraag nog niet goedgekeurd, dan zie je meteen met welke controleur jij contact moet opnemen.

Deze slimme functies maken jouw aanvraag eenvoudig:

Misschien vind je deze solutions ook interessant...

Smoelenboek

Benieuwd naar onze oplossing?

Klik Hier

Verlof aanvragen

Benieuwd naar onze oplossing?

Klik Hier