Business Central

Dynamics business central solutions

Ontdek hoe Dynamics 365 Business Central je bedrijfsvoering kan transformeren

Je bent in staat om sneller, beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Je werkt met diepe integratie van tools als Excel en Outlook, deze maken het gemakkelijk om verkoop-, voorraad- en andere processen te beheren terwijl u uw bedrijfsgroei in kaart brengt.

De voordelen van Business Central

Je krijgt inzicht in jouw eigen bedrijf. Hierdoor wordt het gemakkelijk om verkopen, voorraadniveaus, waarderingen, projectoverschrijdingen en marges bij te houden. Daarnaast kunt u het koppelen aan Power Bi, hiermee kun jij jouw diagrammen eenvoudig overzetten en biedt dit extra intelligente inzichten.

Daarnaast kun je gemakkelijk en snel werken met Excel, omdat deze zijn ingebed. Ook Outlook is ingebed. Doordat deze twee functies zijn ingebed, hoef je niet meer naar een andere applicatie en staat alles nu op één plek.

Functies voor meer efficiëntie

Daarnaast kun je ook meerdere functies verkennen en meer functies voor andere rollen bekijken. De projectmanagers hebben daarnaast een intuïtieve manier om taken, urenstaten en facturen op één plek bij te houden. Wanneer je een nieuwe taak aanmaakt, kun je een eerder project als sjabloon gebruiken.

Doordat er een gelaagde opbouw inzit kun je het werk ook opdelen in kleinere taken. Hierdoor kun je meer specifieke details verstrekken in budgettering, offertes en registratie. Ook krijg je inzicht in de voortgang van een baan. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld bijhouden of u bepaalde mijlpalen bereikt en dat u op schema ligt om aan de budgetverwachtingen te  voldoen.

Deze slimme functies maken voor jou het verschil:

Misschien vind je deze solutions ook interessant...

Sales

Benieuwd naar onze oplossing?

Klik Hier

Marketing

Benieuwd naar onze oplossing?

Klik Hier

Customer service

Benieuwd naar onze oplossing?

Klik Hier