Marketing

Dynamics Marketing solutions

Hét complete marketing platform dat zorgt voor groei, betere klantervaringen, meer leads en meer omzet!

Met Dynamics 365 Marketing coördineer jij persoonlijk trajecten met je klanten om de relaties te versterken. Jij ontwerpt, voorspelt en levert relevante content. Precies op het moment dat je de grootste slagingskans hebt.

Alle klanten op rij met Dynamics 365 Marketing

In Dynamics 365 Marketing heb jij inzicht in al jouw klanten en betreffende contactpersonen. Daarnaast kun jij deze klanten/contactpersonen indelen in verschillende segmenten die voor jou van toepassing zijn binnen het bedrijf. Dit kan handig zijn voor verschillende soorten onderzoek, waarbij je het ene segment meer nodig hebt dan het ander.

Voor de afdeling marketing is het bovenstaande erg belangrijk. Jij wilt natuurlijk dat jouw e-mails bij de juiste personen/doelgroepen terecht komen. Je kan daarnaast een e-mail opstellen en deze versturen aan het segment wat jij wilt. De gegevens van de hoeveelheid klanten die de e-mail hebben geopend kun je daarna weer terug vinden in het dashboard.

Het benaderen van de klant wordt makkelijker dankzij Dynamics 365 Marketing

In Dynamics 365 Marketing onder het kopje ‘dashboard’ staat erg veel informatie over jouw klanten. Hier kun jij onder andere vinden wat de actieve gebeurtenissen zijn op recent gestuurde e-mails, de klantreis van de klant, waar de behoeftes liggen van de klant.

Daarnaast kun jij ook een eigen klantenreis maken en deze stuur je rond onder je contactpersonen. De klantenreis houdt in dat jij alles uitstippelt van begin tot het eind. Wat als hij mijn mail wel of niet leest, de contactpersonen krijgen hierdoor automatisch een nieuwe e-mail. Hierdoor hoef jij dit niet in de gaten te houden, zolang jouw klantenreis klopt.

Ook kun jij je social media berichten al inplannen voor de hele maand of langer. Hierdoor hoef jij niet in de gaten te houden of er elke week wel berichten geplaatst worden op het social media account. Dat gaat automatisch.

 

Deze slimme functies maken voor jou het verschil:

Misschien vind je deze solutions ook interessant...

Sales

Benieuwd naar onze oplossing?

Klik Hier

ERP

Benieuwd naar onze oplossing?

Klik Hier

Customer service

Benieuwd naar onze oplossing?

Klik Hier