Sales

Dynamics sales solutions

Wat je vraagstuk of uitdaging ook is...

Met Dynamics 365 Sales heb jij altijd inzicht in de interacties met je klanten en geef je jouw salesteam een boost in productiviteit. Bouw aan langdurige en persoonlijke relaties en werk naadloos samen met collega’s.

Alle klanten op rij

De account- en contactpersoonrecords slaan veel van de informatie op die jij en jouw team van de klanten vastlegt. U geeft hier een samenvatting van de gegevens die u weet van de klant en de klant wordt aangemaakt bij het kopje ‘accounts’ en ‘contactpersonen’. Één account kan daarnaast meerdere contactpersonen bevatten. Bij grotere bedrijven heb je vaak te maken met meerdere afdelingen.

Doordat je door dit systeem iedereen in één lijst hebt, is het ook erg gemakkelijk om een bulk-email te verzenden. Ook is het mogelijk om accounts en/of contactpersonen te deactiveren. Zijn zij weinig betrokken of gaan zij overstappen kun je ze deactiveren (als je ze denkt later nog eens nodig te hebben) of direct verwijderen

Een overzichtelijk dashboard

In Dynamics 365 Sales kun je bij het kopje ‘dashboard’ veel informatie vandaan halen en deze wordt naar de persoonlijke behoefte en wensen ingevuld. Daarnaast kan je ook een op maat gemaakte salesfunnel maken binnen Dynamics 365 Sales. 

Als verkoper kun jij elke dag de gegevens zien gebasseerd op activiteiten waaraan u werkt, uw verkooppipline, uw open verkoopkansen en uw potentiële klanten. Voeg een activiteit aan een klant toe, zodat je deze op belangrijke moment niet vergeet.

Deze slimme functies maken voor jou het verschil:

Misschien vind je deze solutions ook interessant...

ERP

Benieuwd naar onze oplossing?

Klik Hier

Marketing

Benieuwd naar onze oplossing?

Klik Hier

Customer service

Benieuwd naar onze oplossing?

Klik Hier