Te veel systemen die slecht met elkaar praten

 Uit onderzoek blijkt dat 40 procent van de Nederlandse werknemers vindt dat er binnen hun organisatie te veel verschillende systemen en programma’s worden gebruikt. Het is dan ook een herkenbaar en veelvoorkomend probleem. Een probleem dat bovendien de productiviteit in de weg staat. Want als mensen in hun dagelijkse werkzaamheden steeds tussen verschillende systemen moeten schakelen omdat die systemen slecht met elkaar communiceren, kost dat tijd. Kosbare tijd die je met Msquad kunt besparen.

De flexibiliteit die je zoekt!

Dynamics 365 biedt de flexibiliteit die jij zoekt. Het systeem brengt alles samen en biedt je applicaties voor sales, marketing, operations, finance, HR en ga zo maar door. En het mooie van alles is: alle applicaties die jij kiest, integreren wij naadloos met elkaar. Zo ontstaat er één uitgebreide oplossing die je hele bedrijf verbindt. En dát is wat je wilt. Zo innoveer je en lever je meer waarde in minder tijd. Dat levert betere klantervaringen op, waarbij jij meer inzicht krijgt in de contactmomenten. En tot slot worden je bedrijfsprocessen intelligenter, met als resultaat: een toekomstbestendige organisatie.

Onze oplossing voor deze uitdaging

Business software

Dynamics 365

Dynamics 365 is een verzameling intelligente bedrijfsapplicaties. En niet zomaar een verzameling: de volgende generatie CRM- en ERP-applicaties in dit Microsoft-platform helpen je om next level te gaan met je business.