Trainee Microsoft Dynamics 365

Ben je bijna of net HBO/WO afgestudeerd in de richting van Accountancy, Bedrijfskunde, Human Resource Management, Communicatie of een andere relevante opleiding? Wil jij je talenten verder ontwikkelen binnen een jong en enthousiast team én werken aan gave projecten? 

Msquad biedt jou een supertof traineeship aan waarin jij je ontwikkelt tot Dynamics 365 consultant en meedraait met projecten voor toonaangevende klanten. Kortom: veel leren, werkervaring opdoen én een mooi startsalaris. 

Stel jezelf voor en laat je sollicitatie achter!

Leergierig, doortastend, analytisch

Dit ga je doen als trainee Microsoft Dynamics 35

Als trainee hou jij je bezig met het ontwikkelen van passende digitale oplossingen voor klanten, voornamelijk op het gebied van ERP, CRM & HR. In samenwerking met onze business developers analyseer je (werk)processen en breng je wensen en eisen van de klant in kaart. Zodra de projectkaders helder zijn werk jij ook actief mee aan de ontwikkeling en implementatie van de nieuwe business software. Als dit binnen jouw interesse ligt ondersteun je jouw collega’s ook in het geven van training en advies aan gebruikers zodat de software succesvol in gebruik wordt genomen.

Dit zegt onze collega Keri over het werk als Microsoft Dynamics 365 consultant

Dit krijg je van ons

Dit vind je leuk om te doen

Jouw profiel

Kennis

Ervaring

Persoonlijkheid

Dit zijn wij

Msquad is de inhouse development afdeling voor bedrijven op het gebied van Microsoft business software. Msquad implementeert, integreert en optimaliseert organisatieprocessen met behulp van Microsoft Dynamics 365. Zo kun je denken aan het ontwikkelen van de nieuwste generatie ERP, CRM en HR-systemen of innovatieve bedrijfseigen apps die (werk)processen versnellen en automatiseren. Met Msquad maken organisaties hun groeiambities waar. Zo ga je razendsnel next level.

Met energie en passie werken we samen aan gave en uiteenlopende opdrachten. Msquad is expert op het gebied van Microsoft Dynamics én begrijpt de bedrijfsprocessen, die soms ook erg complex kunnen zijn. Kennis en informatie met ons team uitwisselen vinden we belangrijk en dit doen we dan ook wekelijks. Wil jij werken binnen een groeiende, flexibele en energieke organisatie en tegelijkertijd met jouw carrière next level?

Van deze vacature jouw nieuwe baan maken?

Raak je al enthousiast van deze functie? Solliciteer dan direct met je CV en vertel ons waarom jij onze match bent. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan direct contact op met Joran Heskamp (Business Developer) via tel 0541-745 108 of mail naar j.heskamp@msquad.nl

 

Msquad Logo Side kleur wit-01