Trainee Power Platform developer

Hou jij van de nieuwste ontwikkelingen op IT-vlak en wil jij graag impact maken op bedrijfsprocessen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Als Microsoft Power Platform consultant ben je verantwoordelijk voor het realiseren van passende Microsoft-oplossingen voor onze klanten. Je helpt processen te optimaliseren en realiseert applicaties en workflows op maat. Hierbij vorm jij als consultant de connectie tussen klant, business en techniek. Je houdt je dagelijks bezig met het implementeren van innovatieve oplossingen.

Jouw belangrijkste uitdaging is de wensen en eisen van onze klanten te achterhalen en om te zetten naar een passende oplossing binnen het Power platform. Je denkt mee en adviseert over de mogelijkheden om processen en systemen te verbeteren. Hierbij ben je betrokken, vanaf de inventarisatie tot aan de invoering. Daarbij verzorg je de inrichting en neem je klanten mee in de op maat gemaakte oplossing.

Heb jij al ervaring met het Power Platform? Dat is een sterke pré. Heb je ook ervaring met Microsoft Office 365 of Dynamics 365? Dat is helemaal mooi. Heb je dit niet? Geen zorgen, je volgt bij ons een leertraject zodat het Power Platform voor jou geen geheimen meer kent.

Stel jezelf voor en laat je sollicitatie achter!

Leergierig, doortastend, analytisch

Dit ga je doen als trainee Power Platform developer

Je enthousiasmeert onze klanten met een demo van de mogelijkheden van het Microsoft Power Platform, afgestemd op de klantvraag. In deze fase ben je dé schakel tussen de business en IT. Jij adviseert en begeleidt onze klanten in hun digitale transformatie en zorgt voor een betere ondersteuning van hun bedrijfsprocessen. Dit doe je door de wensen en behoefte van de klant vast te stellen en ze mee te nemen naar een passende oplossing binnen het Power Platform. Op deze manier laat je zien welke verbeteringen in de processen en systemen gemaakt kunnen worden waardoor de klant nóg effectiever kan werken. Zoals bijvoorbeeld het inzichtelijk maken van hun data binnen Power BI, het automatiseren van werkprocessen in Power Automate of het creëren van bedrijfseigen applicaties met Power Apps.

Dit krijg je van ons

Dit vind je leuk om te doen

Jouw profiel

Kennis

Ervaring

Persoonlijkheid

Dit zijn wij

Msquad is de inhouse development afdeling voor bedrijven op het gebied van Microsoft business software. Msquad implementeert, integreert en optimaliseert organisatieprocessen met behulp van Microsoft Dynamics 365. Zo kun je denken aan het ontwikkelen van de nieuwste generatie ERP,CRM en HR systemen of innovatieve bedrijfseigen apps die (werk)processen versnellen en automatiseren. Met Msquad maken organisaties hun groeiambities waar. Zo ga je razendsnel next level.

Met energie en passie werken we samen aan gave en uiteenlopende klantopdrachten. Msquad is expert op het gebied van Microsoft Dynamics én begrijpt de soms complexe bedrijfsprocessen. Kennis en informatie met ons team uitwisselen vinden we belangrijk en dit doen we dan ook wekelijks. Wil jij werken binnen een groeiende, flexibele en energieke organisatie en tegelijkertijd met jouw carrière next level?

Van deze vacature jouw nieuwe baan maken?

Raak je al enthousiast van deze functie? Solliciteer dan direct met je CV en vertel ons waarom jij onze match bent. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan direct contact op met Joran Heskamp (Business Developer) via tel 0541-745 108 of mail naar j.heskamp@msquad.nl

Msquad Logo Side kleur wit-01