Trainee Power Platform developer

We zoeken een enthousiaste Trainee Power platform developer met doorgroeimogelijkheden. Heb jij al ervaring met het Power Platform? Dat is een sterke pré. Heb je ook ervaring met Microsoft Office 365 of Dynamics 365? Dat is helemaal mooi. Heb je dit niet? Geen zorgen, je volgt bij ons een leertraject zodat het Power Platform voor jou geen geheimen meer kent.

In de toekomst help je onze klanten met de uitdagingen van deze tijd door slimme oplossingen te ontwikkelen binnen het Microsoft Dataverse platform, modelgestuurde & canvas Power Apps, Power Automate en integraties met andere applicaties.

Stel jezelf voor en laat je sollicitatie achter!

Leergierig, doortastend, analytisch

Wat ga je doen binnen ons team?

Als Trainee Power platform developer ben jij dé spil binnen het Dynamics 365 & Power Platform team van Msquad. Samen met jouw collega consultants bouw je aan de meest toffe oplossingen voor onze klanten. De projectmanager en de consultant neemt het voortouw als het gaat om het uitvragen van de functionele eisen en wensen, maar samen bepalen jullie de technische inrichting. Jullie bouwen ook samen, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het bouwen van de uitdagende en soms complexe oplossingen voor het vraagstuk van de klant. Daarnaast denk je mee over onze eigen unieke solutions, waaronder ons eigen ATS (applicant tracking system).

Een deel van je werkzaamheden bestaat uit het realiseren van integraties tussen onze Microsoft-applicaties en andere systemen die draaien bij onze klanten. Je zoekt samen met het team naar de beste oplossingen en mogelijkheden om de klant volledig te kunnen ondersteunen en met zo min mogelijk systemen te laten werken. Hiervoor gebruiken we softwareoplossingen zoals Microsoft Power Automate en Postman. Ken je dat nog niet? Geen probleem, want als je basis technische kennis op orde is, dan zorgen wij wel dat jij je deze technieken snel aanleert. Eventuele ervaring met REST/JSON is een pré maar geen must (en helaas ook nog SOAP, want we komen ook nog wel eens oudere API’s tegen).

Tot slot kent het Microsoft Power Platform ook modelgestuurde en canvas apps. Hiermee kun je in vlot tempo apps uitrollen perfect geschikt voor mobiele devices. Zo kunnen we ook mensen in het veld ondersteunen met het afhandelen van hun werk op een mobiel device. Het maken van canvas apps behoort daarom ook zeker tot jouw werkgebied.

Dit krijg je van ons

Met energie en passie werken we samen aan gave en uiteenlopende klantopdrachten. Msquad is expert op het gebied van Microsoft Dynamics én begrijpt de soms complexe bedrijfsprocessen waarmee organisaties te maken hebben. Kennis en informatie met ons team uitwisselen vinden we daarom erg belangrijk en dit doen we dan ook wekelijks. Wil jij werken binnen een groeiende, flexibele en energieke organisatie en tegelijkertijd met jouw carrière next level? Laat dan je gegevens achter en kom langs voor een kop koffie!

Kom je eerst koffie drinken?

Raak je al enthousiast van deze functie, maar kom je graag eerst langs voor een kop koffie? Neem dan via de onderstaande button contact met ons op. Je mag ook bellen met Joran Heskamp via tel: 0541-745 108 hij vertelt je graag meer over de vacature.