Msquad traint jouw mensen

De applicaties zijn up and running… Maar daarmee zijn we er nog niet. Er moet nu draagvlak worden gecreëerd voor de nieuwe software én het kennisniveau moet omhoog. Het laatste onderdeel van een succesvolle implementatie is dan ook het trainen van jou en je collega’s.

 
 
 

Goed leren omgaan met software kost tijd!

Daarom trainen wij de kerngebruikers tijdens de implementatie in het gebruik van de software. Andersom geven zij ons feedback, zodat we een optimale match tussen de software en de processen in jouw organisatie opleveren. 

Behoefte aan een softwarespecifieke training?

Wij bieden ook losse trainingen aan op bijvoorbeeld de apps van het Power Platform. Dit kan bij jou op locatie, via Microsoft Teams of bij ons het trainingscentrum. Laat je ons weten waar jouw wensen en behoeften liggen? Dan kunnen wij er mee aan de slag.

 
 

Power BI: beginnerstraining

In deze beginnerstraining over Microsoft Power BI ontdek je hoe je als data analist dashboards ontwerpt en bouwt. Daarnaast komt ook het opschonen en transformeren van data aan bod. Kortom, alle ingrediënten om uit de voeten te kunnen met Power BI.

Power BI: gevorderdentraining

In de gevorderdentraining over Microsoft Power BI gaan we dieper in op de materie. Je leert transformatietechnieken, datamodellering en het koppelen van meerdere databronnen om tot strategisch inzicht te komen. Hierna kan jij zelf aan de slag met het ontwikkelen van eigen dashboards, waar het vraagstuk ook ligt. 

Meledi Horeca Groothandel