Versterk je werkgeversmerk

Het werkgeversmerk is belangrijker dan ooit. Recruitment en marketing zijn in deze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met je employer brand of werkgeversmerk zet je je bedrijf goed op de kaart en onderscheid je je van concurrenten. Helemaal in de huidige arbeidsmarkt is het belangrijk om te weten waar je voor staat, welke medewerkers hierbij kunnen passen en te zorgen dat je werkt aan het behoud van personeel. Een sterk werkgeversmerk draagt bij aan zichtbaarheid van jouw organisatie en maakt je interessant voor potentiële medewerkers. Maar hoe versterk je het werkgeversmerk?

Alle interactie in huisstijl van jouw organisatie

Met Msquad ATS zijn vacatures naar eigen look en feel in te richten, kunnen e-mailsjablonen worden ontworpen en social media-posts worden opgesteld. Daarnaast is er de mogelijkheid om candidate journeys vorm te geven, vacaturemails in te plannen, events te organiseren en e-mailmarketing toe te passen op (potentiële) kandidaten en talentpools. Oók beschikt het systeem over verregaande inzichten aangaande je kandidaten. Je ziet welke interacties kandidaten hebben met je website, e-mails, formulieren en evenementen. Kortom, je creëert een 360 graden profiel waarmee je aan de slag kunt met je werving. Kandidaten die bekend zijn met jouw organisatie staan immers eerder open voor een nadere kennismaking.

Employer branding en Msquad ATS

Met Msquad ATS heb je toegang tot uitgebreide employer branding functionaliteiten. Daarom brengt Msquad ATS recruitment en employer branding bijeen. Vanuit het ATS wordt er voor een naadloze samenwerking gezorgd, zodat er aan de employer branding van het bedrijf gewerkt kan worden.