Wat is Dynamics 365?

Wat is het?

In deze blog leggen wij uit wat Dynamics 365 is, en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen. Dynamics 365 is een verzameling intelligente bedrijfsapplicaties. En niet zomaar een verzameling: de volgende generatie CRM- en ERP-applicaties in dit Microsoft-platform helpen je om next level te gaan met je business. Want niet alleen vloeien bedrijfsdata real-time tussen applicaties, zodat processen en afdelingen haarfijn op elkaar zijn ingesteld. Ook boek je dankzij voorspellen Al-inzichten betere resultaten.

Dynamics 365 voor jouw gehele bedrijfsvoering

Dynamics 365 is geschikt voor jouw gehele bedrijfsvoering! De naam Dynamics zegt het al. Met Dynamics 365 kun je alle kanten op! Je kunt het gehele pakket aanschaffen, maar ook één applicatie of meerdere applicaties. Je betaalt dus voor wat je echt nodig hebt en wat je niet nodig hebt, betaal je ook niet voor. Welke applicatie je ook kiest, in de cloud werkt het naadloos samen. Hierdoor is Dynamics 365 een complete oplossing voor jouw gehele bedrijfsvoering.

Verschillende modules

Verkoop

Met Dynamics 365 Sales versterk je klantrelaties, verlaag je verkoopkosten en verbeter je de productiviteit en prestaties van je salesafdeling. Kortom: Met behulp van Dynamics 365 Sales verbeter je het verkoopresultaat.

 • Ontmoet kopers op hun eigen locatie: Til ervaringen van kopers op een hoger plan met onmisbare actuele digitale verkoop en betrokkenheid op afstand.
 • Bouw relaties: Voeg persoonlijke betrokkenheid toe in een digitale wereld. Doormiddel van verbonden data uit LinkedIn Sales Navigator, Dynamics 365 en Microsoft 365.
 • Werk samen: Lever probleemloze betrokkenheid met een verbonden verkoopteam.
 • Geef de productiviteit van verkopers een boost: Verlaag de druk op verkopers met vertrouwde en verbindende tools. Doormiddel van gestroomlijnde processen voor salesautomatisering.
 • Pas je aan snelle veranderingen aan: Neem snellere en beter onderbouwde beslissingen met realtime verkoopinzichten en uitbreidbare, schaalbare verkoopoplossingen.
Marketing
Met Dynamics 365 Marketing verbeter je klantervaringen. Coördineer persoonlijke trajecten op alle contactpunten om relaties te versterken en klanten te binden. Alleen van de juiste leads maak je betrokken klanten. Met Dynamics 365 Marketing vind je die leads, maak je verbonden klantervaringen en volg je markttrends op de voet.
 
 • Betrek klanten in realtime: Ontwerp, voorspel en lever content tijdens de interactie via de juiste kanalen voor persoonlijke klanttrajecten.
 • Haal klanten binnen en ontwikkel sneller loyaliteit: Lever holistische klantervaringen door klanttrajecten te coördineren voor marketing, sales, commerce en services.
 • Personaliseer klantervaringen met Al: Transformeer inzichten tot relevante acties met AI-gestuurde adviezen voor content, kanalen, klantsegmentatie en analytics.
 • Ontwikkel een vertrouwensrelatie met klanten via een geïntegreerd, aanpasbaar platform: Maak gebruik van ingebouwde functies om je te helpen bij conformiteitsvereisten en de bescherming van klantdata. Je brengt probleemloos aanpassingen aan en maakt verbinding met de tools die je al gebruikt.

 

Service

Tevreden klanten zijn ambassadeurs voor jouw organisatie. Met Dynamics 365 Service bouw je aan levenslange klantrelaties, terwijl je ondertussen de operationele kosten verlaagt.

 • Lever support via selfservice: Automatiseer selfservice met virtuele agents en uitgebreide Knowledge Base-portals.
 • Personaliseer het contact met de klantenservice: Personaliseer interacties met klanten met ervaringen op maat.
 • Geef je teams de beschikking over de verbeterde productiviteitstools: Verwijder het giswerk uit caseafsluitingen met AI-gestuurde productiviteitstools waarmee medewerkers op het juiste moment de juiste informatie krijgen.
 • Optimaliseer de service met praktische inzichten: Benut AI-gestuurde inzichten en analytics om de ervaringen van medewerkers en klanten te verbeteren.
 • Lever proactieve service IoT: Ingesloten IoT-signalering en -waarschuwingen detecteren en corrigeren problemen voordat klanten doorhebben dat er iets aan de hand is.
Finance
 

In finance is vaak veel winst te behalen, simpelweg door processen te automatiseren. Met Dynamics 365 Finance verhoog je de efficiëntie en verminder je financiële struikelblokken. Hierdoor optimaliseer je de financiële zichtbaarheid én winstgevendheid.

 • Consolideer en automatiseer je bedrijfsprocessen: Integreer financiën in de kernprocessen van het bedrijf en automatiseer omslachtige en tijdrovende taken om de productiviteit van gebruikers te verhogen, veranderende bedrijfsmodellen te ondersteunen en de financiële prestaties te maximaliseren.
 • Lever strategische impact en verlaag de kosten: Minimaliseer de kosten en optimaliseer de uitgaven in alle bedrijfsregio’s met procesautomatisering, budgetbeheer en financiële planning en analyse.
 • Verminder de wereldwijde financiele complexiteit en risico’s: Pas je snel aan veranderende financiële en wettelijke voorschriften aan met een begeleid, op regels gebaseerd rekeningschema en een configuratieservice zonder code dat de rapportageverplichtingen, elektronische facturering en wereldwijde betalingen vereenvoudigt.

Maar welke modules passen het best bij mijn bedrijf? En hoe kom ik daarachter? Plan vrijblijvend een meetup met één van onze Dynamics 365 specialisten en kom erachter wat Dynamics 365 voor jouw bedrijf kan betekenen!

Benieuwd naar wat Microsoft business software voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een meetup in. Onder het genot van een kop koffie laten we je graag zien wat er mogelijk is. 

Jens Rorink

Business developer

Ook interessant om te lezen:

Plan een meetup!

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

Cookiemelding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Solliciteer nu bij de Jong & Laan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze leaflet!

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we sturen je zo spoedig mogelijk een offerte met de specifieke solution waar jouw interesse naar uitgaat.

Power BI pakket aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×
Unlock next
× Je processen digitaliseren?