Wat zijn de grootste veranderingen van central release wave 1?

Central release wave 1

Twee keer per jaar brengt Microsoft een nieuwe central release wave uit. Release wave 1 wordt vanaf april 2021 tot en met september 2021 uitgerold. Begin april is de central release wave 1 van 2021 voor Dynamics 365 uitgebracht. Daarnaast biedt central release wave 1 innovaties met interessante mogelijkheden om jouw bedrijf te transformeren. De release bevat daarnaast honderden nieuwe functies in allerlei Dynamics 365-toepassingen, zoals Sales, HR, Marketing, Finance en Service. Hieronder staan de belangrijkste veranderingen per segment beschreven.

Sales

De focus bij Dynamics 365 Sales ligt op het toevoegen van productiviteitsverbeteringen voor verkopers. Ze krijgen daardoor eenvoudiger toegang tot data gestuurde inzichten om de besluitvorming te ondersteunen. Ook zijn er verschillende updates voor automatisering en gespreksinformatie. De mobiele app krijgt ook een aantal interessante updates die de mobiele ervaring voor verkopers onderweg verbeteren.

Marketing

Bij Dynamics 365 Marketing ligt de focus op het leveren van extra personalisatie en meer kanalen. Je kunt daardoor jouw klanten via ingebouwde analytische dashboards bereiken met de juiste berichten. Daarnaast heb je inzichten voor de hele klantreis om zo de resultaten te verbeteren en jouw bedrijfsdoelen te realiseren.

Service

Dynamics 365 Customer Service transformeert onder andere het contactcenter met intelligente omnichannel-routering. Het alles-in-één contactcenter wordt geleverd met een eigen logistieke en geïntegreerde spraak- en chatoplossing. Hierdoor kunnen klanten snel aan de slag.

Dynamics 365 Field Service breidt het pakket uit met een uitgebreide voorziening voor klanten. Waardoor ze zelf service kunnen inplannen en technici kunnen beoordelen om een maximale tevredenheid te garanderen. Andere investeringen in de releasewave 1 van 2021 zijn onder meer: een gestroomlijnde onboardfunctie, uitgebreide mogelijkheden voor klantbetrokkenheid en bredere resource-opties.

Finance

Het slimme cashflow product van Dynamics 365 Finance komt als een openbare preview en levert automatisering op basis van voorspellende resultaten. Hierdoor kunnen gebruikers onder andere werken met standaardopties voor machine learning. Waaronder voorspellingen wanneer klanten gaan betalen, budgetprognoses en voorspelde kasposities op basis van werkelijke crediteuren-, debiteuren- en projecttransacties. Allemaal met voorspellende resultaten.

HR

Dynamics 365 Human Resources blijft daarnaast het ecosystem voor Human Capital Management (HCM) verbreden met integratie-API’s en strategische partnerschappen. Ook de werknemersfuncties worden uitgebreid met ondersteuning voor kennisgeving van vergoedingen. En een samenvatting met een overzicht van de vergoedingen voor werknemers.

Commerce

Dynamice 365 Commerce brengt een geïntegreerd B2B- en B2C- aanbod voor e-commerce op de markt in één Commerce-oplossing. Commerce breidt hierdoor ook de systeemeigen integraties uit met de zoekfunctie van Bing voor handel voor productzoekopdrachten, Customer Service en Power Virtual Agents op bedrijfsprocessen bijeen te brengen in scenario’s voor en na de aankoop. 

Ben je benieuwd wat Dynamics 365 voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan dan vrijblijvend een meetup, met één van onze specialisten!

Benieuwd naar wat Microsoft business software voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een meetup in. Onder het genot van een kop koffie laten we je graag zien wat er mogelijk is. 

Jens Rorink

Business developer

Ook interessant om te lezen:

Microsoft bookings

Microsoft Bookings is een planningstool en maakt deel uit van de Microsoft Office-productfamilie. Met Bookings kunnen mensen een vergadering of afspraak met je plannen. Je kunt

Lees verder »

Plan een meetup!

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

Cookiemelding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Solliciteer nu bij de Jong & Laan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze leaflet!

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we sturen je zo spoedig mogelijk een offerte met de specifieke solution waar jouw interesse naar uitgaat.

Power BI pakket aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×
Unlock next
× Je processen digitaliseren?