Wat zijn de laatste veranderingen van central release wave 2?

Central release wave 2

Twee keer per jaar brengt Microsoft een nieuwe central release wave uit, deze zijn gericht op Dynamics 365. Central release wave 2 wordt uitgerold van oktober 2021 tot en met maart 2022. Release wave 1 werd uitgerold van april 2021 tot en met september 2021. In release wave 2 biedt Microsoft nieuwe innovaties om jouw bedrijf te transformeren. Central release wave 2 bevat ook honderden nieuwe functies in allerlei Dynamics 365-toepassingen, zoals Sales, Marketing, HR en Finance. Hieronder worden de belangrijkste veranderingen per segment beschreven.

Sales

Bij Dynamics 365 Sales ligt de focus op drie belangrijke punten. Één hiervan is dat je binnen het bedrijf beter gaat samenwerken door verbeteringen op het gebied van Microsoft Teams bellen met Dynamics 365. Er zal onder andere meer telefonieondersteuning beschikbaar zijn voor elk type oproep. Ook krijg je nu toegang tot verkooprecords vanuit de Teams-vergadering en gaan er geautomatiseerde meldingen van Dynamics 365 naar Teams. Daarnaast wordt er een vooruitgang geboekt door nieuwe integraties tussen Microsoft Teams en Dynamics 365 toe te voegen en wordt de mobiele ervaring voor verkopers onderweg verbeterd.

Marketing

Bij Dynamics 365 Marketing is de focus vooral gelegd om gepersonaliseerd reizen te creëren. Dit houdt in dat je met jouw klant in contact kan komen via alle mogelijke contactpunten. Doordat je hiermee aan het werk gaat, til jij de personalisatie van jouw bedrijf naar een hoger niveau en versterk jij de relatie met je klant.

Finance

Met Dynamics 365 Finance kun jij als organisatie wereldwijde financiële activiteiten in realtime volgen. Hierdoor kun je eenvoudiger resultaten voorspellen en gegevensgestuurde beslissingen nemen. De nieuwe ontwikkelingen zijn voornamelijk gericht op de financiële activiteiten. Één van de nieuwe ontwikkelingen is de bruikbaarheid verbeteren bij dagelijkse financiële activiteiten. Hier wordt onder andere ingegaan op de automatisering en modernisering van de services die je klant dagelijks gebruikt.

Service

Voor Dynamics 365 Field Service zijn er een aantal nieuwe ontwikkelingen die helpen om je klant sneller te helpen. Er komt een nieuw ontworpen werkorderformulier dat de productiviteit van gebruikers zal verhogen. Ook komt er een update voor je eerstelijnsmedewerkers die mogelijkheden biedt zoals mixed-reality bellen en komen er verbeteringen in de mobiele Field Service-ervaring.

Business Central

Met Dynamics 365 Business Central zijn de nieuwe ontwikkelingen vooral gericht om jou te helpen sneller contact te leggen met nieuwe of bestaande klanten. Ook wordt de ‘Better with Microsoft 365′ investering voort gezet om zo meer mogelijkheden aan de Business Central- en Teams-ervaring toe te voegen. Daarnaast wordt Business Central uitgebreid met 10 landen en regio’s voor extra beschikbaarheid.

HR

Met Dynamics 365 Human Resources ben jij als bedrijf, samen met je eigen HR-professionals in staat om meer strategisch te werk te gaan. Ook biedt Dynamics jou de personeelsinzichten die jij nodig hebt om betere organisatiestructuren, beloningen, secundaire arbeidsvoorwaarden, verlof en verzuim voor werknemers en managers op te bouwen.

Ben je benieuwd wat Dynamics 365 voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan dan vrijblijvend een meetup, met één van onze specialisten!

Benieuwd naar wat Microsoft business software voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een meetup in. Onder het genot van een kop koffie laten we je graag zien wat er mogelijk is. 

Jens Rorink

Business developer

Ook interessant om te lezen:

Plan een meetup!

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

Cookiemelding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Solliciteer nu bij de Jong & Laan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze leaflet!

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we sturen je zo spoedig mogelijk een offerte met de specifieke solution waar jouw interesse naar uitgaat.

Power BI pakket aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×
Unlock next
× Je processen digitaliseren?