Marketing stagiair(e)

Ben jij een gedreven student die momenteel een marketinggerelateerde studie volgt en die dolgraag een sprong wil maken naar de wereld van marketing? Heb je een passie voor e-mailmarketing, social media, videomarketing, SEO en alle andere spannende aspecten van content marketing? Wil je ons helpen om een sterke band met onze klanten te onderhouden? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor onze stageplaats! Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en leergierige student die klaar is om zichzelf verder te ontwikkelen.

Stel jezelf voor en laat je sollicitatie achter!

Gepassioneerd, energiek, creatief.

Dit is wat je gaat doen als Marketing Stagiair:

Bij ons krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in een dynamische omgeving. Je werkt samen met ons marketingteam en krijgt de mogelijkheid om een marketing- en/of communicatievraagstuk voor je studie én voor ons uit te werken. Je gaat hands-on aan de slag met projecten en campagnes die echt impact hebben. Dit is slechts een greep uit de uitdagende taken die je te wachten staan:

Jouw profiel

Wat verwachten wij van jou?

Dit krijg je van ons

Dit zijn wij

Msquad is de inhouse development afdeling voor bedrijven op het gebied van Microsoft business software. Msquad implementeert, integreert en optimaliseert organisatieprocessen met behulp van Microsoft Dynamics 365. Zo kun je denken aan het ontwikkelen van de nieuwste generatie ERP, CRM en HR systemen of innovatieve bedrijfseigen apps die (werk)processen versnellen en automatiseren. Met Msquad maken organisaties hun groeiambities waar. Zo ga je razendsnel next level.

Met energie en passie werken we samen aan gave en uiteenlopende klantopdrachten. Msquad is expert op het gebied van Microsoft Dynamics én begrijpt de soms complexe bedrijfsprocessen. Kennis en informatie met ons team uitwisselen vinden we belangrijk en dit doen we dan ook wekelijks. Wil jij werken binnen een groeiende, flexibele en energieke organisatie en tegelijkertijd met jouw carrière next level?

Van deze vacature jouw nieuwe baan maken?

Raak je al enthousiast van deze functie? Solliciteer dan direct met je CV en vertel ons waarom jij onze match bent. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan direct contact op met Jens Rorink (Business Developer) via tel 0541-745 109 of mail naar j.rorink@msquad.nl

Msquad Logo Side kleur wit-01

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?