Dynamics 365 marketing, dé complete hub voor al jouw marketingactiviteiten

Onze Microsoft-specialisten laten je graag aan de hand van een - geheel vrijblijvende - demo zien wat de mogelijkheden van Dynamics 365 zijn.

Vul het formulier in of bel met een van onze specialisten

(1 minuut)

Ga in gesprek met één van onze Microsoft specialisten en maak je wensen en behoeften kenbaar

(30 minuten)

Ontvang (geheel vrijblijvend) advies en een eventuele demo indien gewenst

We nemen binnen 24 uur contact op

Vraag jouw persoonlijke Marketing demo aan!

Hét complete marketingplatform dat zorgt voor groei, betere klantervaringen, meer leads en meer omzet!

Met Dynamics 365 marketing coördineer jij persoonlijke trajecten met je klanten om de relaties te versterken. Jij ontwerpt, voorspelt en levert relevante content. Precies op het moment dat je de grootste slagingskans hebt.

Door te kiezen voor Dynamics 365 marketing ga jij:

Deze slimme functies maken het verschil:

Je ontwikkelt vertrouwensrelaties met klantgerichte customer journeys

De reis van jouw (potentiële) klant richt je in van oriëntatie tot aankoop. Alle touchpoints binnen deze reis zijn schematisch in te richten binnen de customer journey module van Dynamics 365 marketing. Jouw organisatie boekt successen door nuttige interacties met je klant op te zetten.

Je complete e-mailmarketing binnen Dynamics 365 marketing

E-mailmarketing programma's en bijbehorende licenties zijn verleden tijd. De e-mailmarketing software binnen Dynamics 365 marketing bezit alle functies die je van dit platform mag verwachten. Je hebt mogelijkheid tot doelgroepsegmentatie, A/B testing en beschikt over dynamicsche velden die je voor gepersonaliseerde marketing kan gebruiken. En met de eenvoudige drag-and-drop editor is een mail in mum van tijd gemaakt.

Social media integratie

Ook het plannen van je social media berichten doe je in het vervolg vanuit Dynamics 365 marketing. Je koppelt eenvoudig je Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn pagina's aan Dynamics en kunt berichten eenvoudig uitzetten in de toekomst. En door de contentkalender houd je eenvoudig overzicht. Maak je veel gebruik van LinkedIn? Dynamics 365 koppel je gemakkelijk aan je matched audiences binnen LinkedIn.

Perfecte integratie met Dynamics 365 Sales/CRM, Outlook, Teams etc.

Dynamics 365 marketing is fantastisch te koppelen aan de sales/CRM module van Dynamics. Warme leads zet je eenvoudig door aan de salesafdeling en je geeft hun inzicht in alle contactmomenten die je als marketingafdeling hebt gecreëerd. Daarnaast is het perfect te integreren met Outlook en Teams. Alle informatie met klanten heb je te allen tijde inzichtelijk.

Op onze blauwe ogen hoef je niet te vertrouwen...

Laat onze klanten je overtuigen!

Samen met Msquad zorgen we ervoor dat we toekomst-bestendig én relevant blijven binnen ons werkveld in de sector food- en horeca. Wat ons betreft een fantastische samenwerking.
Jos van Keulen
Chief Financial Officer ILG Food Group
We gaan nu slimmer om met ons proces en de communicatie richting klanten. Het gehele proces van begeleiding en meedenken hebben wij als erg prettig ervaren.
Jan Scholten
Financieel directeur
TMI Group

Onze manier van werken

1
Inventarisatie

Jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst: dát is wat je wilt. Daarom is het belangrijk dat je dié Microsoft business software kiest en integreert die voor jouw situatie nodig zijn. Er is geen one size fits all. Samen gaan we inventariseren: welke applicaties zijn de juiste?

2
Strategie

Het veranderen van je bedrijfssoftware vraagt veel van je organisatie. Zodra de juiste Microsoft business software is gekozen, stippelen wij daarom een gedegen strategie voor je uit. Wat is er precies nodig om de gekozen applicaties optimaal te implementeren?

3
Implementatie

De tijd voor vernieuwing is aangebroken! Onze derde stap is namelijk dat onze inhouse Microsoft-specialist - jouw vaste Msquad-contactpersoon - de gekozen Microsoft-applicaties implementeert, zodat jouw bedrijfsprocessen next level gaan.

4
Training

De applicaties zijn up and running… Maar daarmee zijn we er nog niet. Er moet nu draagvlak worden gecreëerd voor de nieuwe software én het kennisniveau moet omhoog. Het laatste onderdeel van een succesvolle implementatie is dan ook het trainen van jou en je collega’s.

5
Nazorg

Msquad helpt je van binnenuit verder. Samen digitaal transformeren: dáár gaan wij voor. Dat betekent dat je ook ver na de implementatie nog een beroep op ons kunt doen. Met ons op speed dial is én blijft je organisatie toekomstbestendig.

Persoonlijk contact en goed advies, dat beloven we. Neem vandaag nog contact op!

Jens Rorink

Marketing strateeg
0541 - 218 100

Cookiemelding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Plan een meetup!

Solliciteer nu bij de Jong & Laan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze leaflet!

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we sturen je zo spoedig mogelijk een offerte met de specifieke solution waar jouw interesse naar uitgaat.

Power BI pakket aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

×
Unlock next
× Je processen digitaliseren?