Dynamics 365 marketing, dé complete hub voor al jouw marketingactiviteiten

Onze Microsoft-specialisten laten je graag aan de hand van een - geheel vrijblijvende - demo zien wat de mogelijkheden van Dynamics 365 zijn.

Vraag jouw Marketing demo aan!

Deze slimme functies maken het verschil:

Je ontwikkelt vertrouwensrelaties met klantgerichte customer journeys

De reis van jouw (potentiële) klant richt je in van oriëntatie tot aankoop. Alle touchpoints binnen deze reis zijn schematisch in te richten binnen de customer journey module van Dynamics 365 marketing. Jouw organisatie boekt successen door nuttige interacties met je klant op te zetten.

Je complete e-mailmarketing binnen Dynamics 365 marketing

E-mailmarketing programma's en bijbehorende licenties zijn verleden tijd. De e-mailmarketing software binnen Dynamics 365 marketing bezit alle functies die je van dit platform mag verwachten. Je hebt mogelijkheid tot doelgroepsegmentatie, A/B testing en beschikt over dynamicsche velden die je voor gepersonaliseerde marketing kan gebruiken. En met de eenvoudige drag-and-drop editor is een mail in mum van tijd gemaakt.

Social media integratie

Ook het plannen van je social media berichten doe je in het vervolg vanuit Dynamics 365 marketing. Je koppelt eenvoudig je Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn pagina's aan Dynamics en kunt berichten eenvoudig uitzetten in de toekomst. En door de contentkalender houd je eenvoudig overzicht. Maak je veel gebruik van LinkedIn? Dynamics 365 koppel je gemakkelijk aan je matched audiences binnen LinkedIn.

Perfecte integratie met Dynamics 365 Sales/CRM, Outlook, Teams etc.

Dynamics 365 marketing is fantastisch te koppelen aan de sales/CRM module van Dynamics. Warme leads zet je eenvoudig door aan de salesafdeling en je geeft hun inzicht in alle contactmomenten die je als marketingafdeling hebt gecreëerd. Daarnaast is het perfect te integreren met Outlook en Teams. Alle informatie met klanten heb je te allen tijde inzichtelijk.

Hét complete marketingplatform voor groei,
betere klantervaringen, meer leads en meer omzet!

Met Dynamics 365 marketing coördineer jij persoonlijke trajecten met je klanten om de relaties te versterken. Jij ontwerpt, voorspelt en levert relevante content. Precies op het moment dat je de grootste slagingskans hebt.

Door te kiezen voor Dynamics 365 marketing ga jij:

Zo werken wij

Zo werken wij

Een samenwerking begint altijd met een gedegen inventarisatie van de huidige situatie. Welke van onze oplossingen leveren jou de meeste winst op? Vervolgens maken we samen de gewenste strategie om tot het maximale resultaat te komen.

Daarna gaan we aan de slag en volgt de implementatie. We zorgen dat jij en/of je team goed wordt getraind om te kunnen werken met de software. Met onze uitgebreide nazorg staan we altijd voor je klaar, met ons service abonnement kun je altijd rekenen op hulp. 

Jens Rorink
Business developer

"Persoonlijk contact en goed advies, dat beloven we"

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol