Onze oplossingen

Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is, en daarom bieden wij verschillende Microsoft oplossingen die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en branchevereisten. Of het nu gaat om het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, verbeteren van data-analyse of het versterken van klantrelaties, bij Msquad gaan we verder dan verwachtingen om duurzame groei te realiseren.

Data vanuit je systemen naar je klanten, medewerkers of andere contactpersonen brengen? We ontsluiten data en functionaliteiten vanuit bovenstaande oplossingen naar portals die we opbouwen op basis van de behoeften van jouw organisatie!

Portals

Haal meer uit jouw organisatie met AI; jouw virtuele assistent

Bij Msquad geloven we dat AI de sleutel is tot het ontsluiten van nieuwe mogelijkheden binnen elke organisatie. Onze Microsoft oplossingen zijn verrijkt met AI om je te helpen slimmere beslissingen te nemen, efficiënter te werken en een betere klantervaring te bieden.

Microsoft Dynamics maakt gebruik van AI in de vorm van Copilot of maatwerk AI-oplossingen om voorspellende inzichten te bieden die je helpen bij het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen en het personaliseren van klantinteracties. Met Microsoft Power Apps kun je AI-gestuurde apps bouwen die complexe taken vereenvoudigen en automatiseren. Microsoft Power Automate integreert AI om repetitieve taken te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen.  Ten slotte zet Microsoft Power BI AI in om gegevens te analyseren en inzichten te genereren die jouw strategische besluitvorming ondersteunen.

Door AI te integreren in onze oplossingen, stelt Msquad jouw organisatie in staat om voorop te lopen in de digitale transformatie en een toekomst te bouwen die even innovatief als intelligent is. Laten we samen de kracht van AI benutten om jouw organisatie naar nieuwe hoogten te tillen.

Een selectie van onze klanten

Deskundig advies en accountancy

Duurzame energie voor een groenere wereld

Betrouwbare logistiek voor alle transportbehoeften

Innovatieve communicatie

oplossingen 

Ambachtelijke zuivelproducten, vers van de boerderij

Slimme oplossingen voor jouw horeca onderneming

Diervoeding van topkwaliteit, voor geliefde huisdieren

Maritieme oplossingen voor de zwaarste ladingen

Professioneel veilig sloopwerk en asbestsanering

Waar bloemen en planten samenkomen voor kwaliteit

Betrouwbare levering van farmaceutische producten

Verbindt bedrijven met snelle en veilige netwerken

Bouwt aan een stabiele en toekomstbestendige leefomgeving

Stimuleert economische groei en innovatie

Kwalitatieve zorg dicht bij huis

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Plan een meet-up

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.