Onze oplossingen > Copilot

Met Microsoft Copilot kies je voor intelligente AI die bedrijfsgroei en strategische inzichten bevordert

Meer over

Verhoog de productiviteit en maak datagestuurde beslissingen met Copilot

Copilot is een geavanceerde AI-assistent die de manier waarop je werkt transformeert en optimaliseert. Bij Msquad zijn we experts in het integreren van deze technologie, waardoor klanten hun doelen sneller en efficiënter bereiken. Het biedt een naadloze ervaring door verschillende taken te automatiseren en te stroomlijnen, wat leidt tot betere beslissingen en een proactieve aanpak.

De veelzijdigheid en schaalbaarheid zijn opmerkelijk; het past zich aan de grootte en sector van jouw organisatie aan en kan worden aangepast aan specifieke behoeften. Ons team bij Msquad werkt nauw samen met klanten voor een op maat gemaakte integratie, ondersteund door grondige training en support, zodat jouw team alle voordelen benut.

Verder biedt Copilot geavanceerde analytische functies met AI en machine learning, die organisaties helpen om inzichten uit data te halen voor strategische keuzes. Dankzij de cloud, heb je altijd en overal toegang tot bedrijfsinformatie, cruciaal in een mobiele werkomgeving.

Verhoog je operationele efficiëntie met Copilot in Dynamics 365

Door Copilot te integreren in Dynamics 365, kunnen gebruikers profiteren van geautomatiseerde workflows en gecentraliseerd gegevensbeheer. Dit kan leiden tot verbeterde nauwkeurigheid, consistentie en efficiëntie in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Copilot kan helpen bij het stroomlijnen van alle aspecten van je bedrijfsprocessen, of het nu gaat om klantrelatiebeheer, financiële planning of supply chain management. Dit resulteert in een soepelere en meer gestroomlijnde werking, waardoor je bedrijf kan groeien en bloeien.

Bijvoorbeeld, Copilot kan helpen bij het automatiseren van follow-up e-mails, het bijhouden van klantinteracties, budgetberekeningen, financiële rapportages, voorraadbeheer en logistieke planning. Dit betekent dat je team altijd op de hoogte is van de laatste communicatie met de klant, toegang heeft tot de meest recente en accurate financiële gegevens, en op de hoogte is van de huidige voorraadniveaus en leveringsschema’s.

Copilot kan leiden tot verbeterde klanttevredenheid en loyaliteit, beter geïnformeerde financiële beslissingen, een gezondere financiële positie van je bedrijf, efficiënter voorraadbeheer en een soepelere logistieke operatie.

Verbeter je data-analyse met Copilot in Power BI

Met Copilot geïntegreerd in Power BI, kunnen gebruikers profiteren van krachtige data-analyse en visualisatie. Dit kan helpen bij het nemen van geïnformeerde beslissingen en het verbeteren van de bedrijfsstrategie. Zo kan Copilot helpen bij het analyseren van een breed scala aan gegevens, van verkoopgegevens en KPI’s tot markttrends. Dit betekent dat gebruikers diepgaande inzichten kunnen krijgen uit hun gegevens, wat kan leiden tot beter geïnformeerde beslissingen en een effectievere bedrijfsstrategie.

Bijvoorbeeld, bij het analyseren van verkoopgegevens kan Copilot helpen bij het identificeren van verkooppatronen, het voorspellen van toekomstige verkopen en het optimaliseren van verkoopstrategieën. Dit kan leiden tot verhoogde verkoopprestaties en hogere winstmarges.

Bij het volgen van KPI’s kunnen bedrijfsprestaties worden gemonitord, het identificeren van gebieden voor verbetering en het stellen van realistische en haalbare doelen. Dit kan leiden tot verbeterde operationele efficiëntie en bedrijfsgroei.

Visualisatie van markttrends kan Copilot helpen bij het identificeren van opkomende trends, het begrijpen van marktdynamiek en het aanpassen van bedrijfsstrategieën dienovereenkomstig. Dit kan leiden tot een beter marktbegrip, een effectievere positionering en een groter concurrentievoordeel.

Verbeter je app-ervaring met Copilot in Power Apps

Met Copilot geïntegreerd in Power Apps, kunnen gebruikers profiteren van een intuïtieve gebruikersinterface en naadloze gegevensintegratie. Dit kan de algehele gebruikerservaring van apps aanzienlijk verbeteren.

Copilot kan helpen bij het verbeteren van de functionaliteit en bruikbaarheid van de app, ongeacht het type app. Dit resulteert in een betere gebruikerservaring en hogere gebruikerstevredenheid.

Bijvoorbeeld, Copilot kan helpen bij het stroomlijnen van interacties, het automatiseren van veelvoorkomende taken, het bijhouden van belangrijke aankondigingen, het beheren van taken, en het bijhouden van voortgang. Dit betekent dat gebruikers snellere responstijden, verbeterde communicatie, en beter projectbeheer kunnen ervaren.

Dit kan leiden tot verbeterde klanttevredenheid en loyaliteit, verhoogde productiviteit, een sterkere bedrijfscultuur, tijdige levering van projecten, en verbeterde teamproductiviteit.

Stroomlijn je workflows met Copilot in Power Automate

Door Copilot te integreren in Power Automate, kunnen gebruikers profiteren van geautomatiseerde workflows die de efficiëntie van dagelijkse taken verbeteren. Dit kan leiden tot een verhoogde productiviteit en een soepelere bedrijfsvoering. Zo kan het helpen bij het automatiseren van een breed scala aan processen, van e-mailmeldingen en goedkeuringsprocessen tot het synchroniseren van bestanden tussen verschillende platforms. Dit betekent dat gebruikers minder tijd hoeven te besteden aan routinetaken en meer tijd kunnen besteden aan strategische taken die waarde toevoegen aan het bedrijf.

Bijvoorbeeld, met geautomatiseerde e-mailmeldingen kunnen gebruikers op de hoogte blijven van belangrijke updates zonder dat ze voortdurend hun inbox hoeven te controleren. Dit kan leiden tot snellere reactietijden en verbeterde communicatie.

Bij het stroomlijnen van goedkeuringsprocessen kan Copilot helpen bij het automatiseren van routinetaken zoals het verzenden van goedkeuringsverzoeken en het bijhouden van de status van deze verzoeken. Dit kan leiden tot snellere goedkeuringstijden en een efficiënter procesbeheer.

Bij het synchroniseren van bestanden tussen verschillende platforms is het mogelijk om het proces van het uploaden en downloaden van bestanden te automatiseren. Dit kan leiden tot een efficiënter bestandsbeheer en een soepelere samenwerking tussen teams.

Copilot in Office 365

Microsoft Copilot is een krachtige aanvulling op de Office 365-suite, Het is ontworpen om je te helpen bij het navigeren door complexe taken en om de productiviteit te verhogen. Of je nu hulp nodig hebt bij het opstellen van een e-mail, het maken van een presentatie, of het organiseren van uw takenlijst, Copilot is er om je te ondersteunen.

Hoewel Copilot geen standaard onderdeel is van Office 365, kunnen we het voor jouw organisatie implementeren en integreren met bestaande applicaties zoals Teams, Outlook en meer. Dit betekent dat je de kracht van AI-gestuurde assistentie kunt benutten, rechtstreeks binnen de tools die je elke dag gebruikt.

Wat kunnen wij jouw organisatie bieden?

Bij Msquad gaan we verder dan simpelweg technologie implementeren; wij denken met jou mee. Hoe kunnen wij jouw organisatie ondersteunen met doordachte software-oplossingen? Wij begrijpen de specifieke behoeften van jouw branche en organisatietype, en daarom bieden wij jouw organisatie ondersteuning op basis van procesmatig denken, inlevingsvermogen en de inrichting van een systeem dat jouw helpt de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden.

Met onze doordachte implementatie aanpak tillen we jouw organisatie naar nieuwe hoogten. Msquad noemt dit fenomeen ‘unlock next’! Onze expertise ligt in het optimaliseren en verwezenlijken van werkwijzen, processen en visualisaties, zodat jouw organisatie next level gaat!

Wij maken gebruik van Microsoft-software en integreren deze naadloos met jouw bestaande IT-infrastructuur. Hierdoor wordt jouw organisatie niet alleen veiliger en overzichtelijker, maar ook aanzienlijk efficiënter. Onze focus ligt op weloverwogen keuzes maken op basis van actuele data, of dit nu in je ATS, CRM, ERP, Customer Service, Project management of andere toepassing is. Wij maken het samen mogelijk.

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Plan een meet-up

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.