Msquad 365 ATS,

Ontdek en krijg de volledige controle over jullie recruitmentproces

Msquad 365 ATS maakt hiring eenvoudig(er). Ontdek jullie unieke mogelijkheden met dit platform in een persoonlijke demo van Msquad.

Vul het formulier in of bel met een van onze specialisten

(1 minuut)

Ga in gesprek met één van onze Microsoft specialisten en maak je wensen en behoeften kenbaar

(30 minuten)

Ontvang (geheel vrijblijvend) advies en een eventuele demo indien gewenst

We nemen binnen 24 uur contact op

Vraag jouw persoonlijke ATS demo aan!

Jouw gehele recruitmentproces next level

Met Dynamics 365 ATS coördineert jullie recruitmentteam sollicitatieprocedures, houden jullie (potentiële) kandidaten goed in beeld én zorgen jullie voor persoonlijke trajecten. Hiring was nog nooit zo eenvoudig.

Video afspelen

Door te kiezen voor Msquad 365 ATS ga jij:

Deze slimme functies maken het verschil:

Talentpools & ingerichte sollicitatieprocedures

De profielen van alle (potentiële) kandidaten worden centraal bijgehouden en zijn met één klik te begeleiden naar een sollicitatieprocedure. Daarnaast zie je in overzichtelijke dashboards direct welke sollicitant zich in welk stadium van de procedure bevindt. Bovendien heb je toegang tot centrale workflows die voor het hele team van toepassing zijn en natuurlijk je eigen workflows en activiteiten waar je elke dag mee bezig kunt.

Smart matching & CV parsing

Met zéér krachtige koppelingen tussen diverse job-platformen en LinkedIn is het vinden en selecteren van kandidaten eenvoudig gemaakt. Op basis van boolean search methodes vinden jullie kandidaten en koppelen jullie deze simpel aan vacatures binnen het systeem. Daarnaast worden ingestuurde CV’s automatisch en op een slimme manier verwerkt. Belangrijke skills, afgronde opleidingen en andere belangrijke informatie wordt direct en zonder handwerk op de juiste plek opgeslagen.

Recruitment analytics

Business intelligence dashboards, grafieken en andere rapportages staan standaard binnen het ATS opgenomen. Hieruit haal jij alle nuttige inzichten die je dagelijks nodig hebt. De

Slimme integraties met de apps van Microsoft

Aan de hand van slimme dashboards houden jullie altijd overzicht over het werving- en selectieproces. Welke kandidaten zitten bijvoorbeeld nog in de procedure? En welke zijn al aangenomen of helaas afgewezen? Daarnaast beschikken jullie over zeer sterke (boolean) zoekfunctionaliteiten om cv matching te platen plaatsvinden.

Uitgebreide employer branding functionaliteiten

In deze tijd is het werkgeversmerk belangrijker dan ooit. Breng daarom je recruitment en employer branding team bijeen. Vanuit het ATS zorgen jullie voor een naadloze samenwerking en kunnen jullie aan de employer branding van jullie bedrijf werken.

Jullie hebben onder meer de mogelijkheid om candidate journeys vorm te geven, social media- berichten in te plannen, events te organiseren en e-mailmarketing zoals nieuwsbrieven toe te passen op (potentiële) kandidaten en talentpools. Daarnaast beschik je over verregaande inzichten aangaande je kandidaten. Je ziet welke interacties kandidaten hebben met je website, e-mail, formulieren en evenementen.

AVG & security

Alle data wordt netjes opgeslagen binnen de Azure database van Microsoft en kan worden voorzien van diverse beveiligingsmaatregelen zoals Multi-factor authenticatie. Daarnaast is het mogelijk om geautomatiseerde workflows toe te passen op basis van contactdata en het bewaren daarvan.

Op onze blauwe ogen hoef je niet te vertrouwen...

Onze klanten delen graag hun ervaringen.

Samen met Msquad zorgen we ervoor dat we toekomst-bestendig én relevant blijven binnen ons werkveld in de sector food- en horeca. Wat ons betreft een fantastische samenwerking.
Jos van Keulen
Chief Financial Officer ILG Food Group
We gaan nu slimmer om met ons proces en de communicatie. Het gehele proces van begeleiding en meedenken hebben wij als erg prettig ervaren.
Jan Scholten
Financieel directeur
TMI Group

Onze manier van werken

1
Inventarisatie

Jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst: dát is wat je wilt. Daarom is het belangrijk dat je dié Microsoft business software kiest en integreert die voor jouw situatie nodig zijn. Er is geen one size fits all. Samen gaan we inventariseren: welke applicaties zijn de juiste?

2
Strategie

Het veranderen van je bedrijfssoftware vraagt veel van je organisatie. Zodra de juiste Microsoft business software is gekozen, stippelen wij daarom een gedegen strategie voor je uit. Wat is er precies nodig om de gekozen applicaties optimaal te implementeren?

3
Implementatie

De tijd voor vernieuwing is aangebroken! Onze derde stap is namelijk dat onze inhouse Microsoft-specialist - jouw vaste Msquad-contactpersoon - de gekozen Microsoft-applicaties implementeert, zodat jouw bedrijfsprocessen next level gaan.

4
Training

De applicaties zijn up and running… Maar daarmee zijn we er nog niet. Er moet nu draagvlak worden gecreëerd voor de nieuwe software én het kennisniveau moet omhoog. Het laatste onderdeel van een succesvolle implementatie is dan ook het trainen van jou en je collega’s.

5
Nazorg

Msquad helpt je van binnenuit verder. Samen digitaal transformeren: dáár gaan wij voor. Dat betekent dat je ook ver na de implementatie nog een beroep op ons kunt doen. Met ons op speed dial is én blijft je organisatie toekomstbestendig.

Persoonlijk contact en goed advies, dat beloven we. Neem vandaag nog contact op!

Jens Rorink

Business developer
0541 - 218 100

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze leaflet!

Cookiemelding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Plan een meetup!

Solliciteer nu bij de Jong & Laan

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we sturen je zo spoedig mogelijk een offerte met de specifieke solution waar jouw interesse naar uitgaat.

Power BI pakket aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

×
Unlock next
× Je processen digitaliseren?