Msquad 365 ATS,
pak de volledige controle
over je recruitmentproces

Msquad 365 ATS maakt hiring eenvoudig(er). Ontdek jullie unieke mogelijkheden met dit platform in een persoonlijke demo van Msquad.

Vul het formulier in of bel met een van onze specialisten

(1 minuut)

Ga in gesprek met één van onze Microsoft specialisten en maak je wensen en behoeften kenbaar

(30 minuten)

Ontvang (geheel vrijblijvend) advies en een eventuele demo indien gewenst

We nemen binnen 24 uur contact op

Vraag jouw ATS demo aan!

Deze slimme functies in ons ATS maken het verschil:

Talentpools & ingerichte sollicitatieprocedures

De profielen van alle (potentiële) kandidaten worden centraal bijgehouden en zijn met één klik te begeleiden naar een sollicitatieprocedure. Daarnaast zie je in overzichtelijke dashboards direct welke sollicitant zich in welk stadium van de procedure bevindt. Bovendien heb je toegang tot centrale workflows die voor het hele team van toepassing zijn en natuurlijk je eigen workflows en activiteiten waar je elke dag mee bezig kunt.

Smart matching & CV parsing

Met zéér krachtige koppelingen tussen diverse job-platformen en LinkedIn is het vinden en selecteren van kandidaten eenvoudig gemaakt. Op basis van boolean search methodes vinden jullie kandidaten en koppelen jullie deze simpel aan vacatures binnen het systeem. Daarnaast worden ingestuurde CV’s automatisch en op een slimme manier verwerkt. Belangrijke skills, afgronde opleidingen en andere belangrijke informatie wordt direct en zonder handwerk op de juiste plek opgeslagen.

Recruitment analytics

Business intelligence dashboards, grafieken en andere rapportages staan standaard binnen het ATS opgenomen. Hieruit haal jij alle nuttige inzichten die je dagelijks nodig hebt. De

Slimme integraties met de apps van Microsoft

Aan de hand van slimme dashboards houden jullie altijd overzicht over het werving- en selectieproces. Welke kandidaten zitten bijvoorbeeld nog in de procedure? En welke zijn al aangenomen of helaas afgewezen? Daarnaast beschikken jullie over zeer sterke (boolean) zoekfunctionaliteiten om cv matching te platen plaatsvinden.

Uitgebreide employer branding functionaliteiten

In deze tijd is het werkgeversmerk belangrijker dan ooit. Breng daarom je recruitment en employer branding team bijeen. Vanuit het ATS zorgen jullie voor een naadloze samenwerking en kunnen jullie aan de employer branding van jullie bedrijf werken.

Jullie hebben onder meer de mogelijkheid om candidate journeys vorm te geven, social media- berichten in te plannen, events te organiseren en e-mailmarketing zoals nieuwsbrieven toe te passen op (potentiële) kandidaten en talentpools. Daarnaast beschik je over verregaande inzichten aangaande je kandidaten. Je ziet welke interacties kandidaten hebben met je website, e-mail, formulieren en evenementen.

AVG & security

Alle data wordt netjes opgeslagen binnen de Azure database van Microsoft en kan worden voorzien van diverse beveiligingsmaatregelen zoals Multi-factor authenticatie. Daarnaast is het mogelijk om geautomatiseerde workflows toe te passen op basis van contactdata en het bewaren daarvan.

Jouw gehele recruitmentproces next level

Met Dynamics 365 ATS coördineert jullie recruitmentteam sollicitatieprocedures, houden jullie (potentiële) kandidaten goed in beeld én zorgen jullie voor persoonlijke trajecten. Hiring was nog nooit zo eenvoudig.

Video afspelen

Door te kiezen voor Msquad 365 ATS ga jij:

Zo werken wij

Zo werken wij

Een samenwerking begint altijd met een gedegen inventarisatie van de huidige situatie. Welke van onze oplossingen leveren jou de meeste winst op? Vervolgens maken we samen de gewenste strategie om tot het maximale resultaat te komen.

Daarna gaan we aan de slag en volgt de implementatie. We zorgen dat jij en/of je team goed wordt getraind om te kunnen werken met de software. Met onze uitgebreide nazorg staan we altijd voor je klaar, met ons service abonnement kun je altijd rekenen op hulp. 

Jens Rorink
Business developer

"Persoonlijk contact en goed advies, dat beloven we"

Plan een meetup!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?