Implementatie

Met onze gestructureerde en transparante aanpak, maken we er een succes van.
Voor jou, voor je collega’s en de organisatie! Alleen dan kan je organisatie next level!

 
 
 

Een succesvolle implementatie. Altijd.

Jouw organisatie innoveert en verbetert continu- dat is ook precies de reden waarom je aan de slag wilt met Microsoft business software.

Met een gedegen strategie die inspeelt op de uitdagingen van jouw organisatie en het meeste rendement oplevert, maak je pas echt stappen!

Bij een software implementatie is training essentieel. Alle gebruikers van het systeem trainen wij optimaal, zodat ze direct en goed aan de slag kunnen. En met ons service abonnement staan we altijd voor je klaar, ook (en juist) na de trainingen.

Met onze gestructureerde en transparante aanpak, maken we er een succes van. Voor jou, voor je collega’s en de organisatie! Alleen dan kan je organisatie next level!

Zo werken wij

Zo werken wij

Een samenwerking begint altijd met een gedegen inventarisatie van de huidige situatie. Welke van onze oplossingen leveren jou de meeste winst op? Vervolgens maken we samen de gewenste strategie om tot het maximale resultaat te komen. 

Daarna gaan we aan de slag en volgt de implementatie. We zorgen dat jij en/of je team goed wordt getraind om te kunnen werken met de software. Met onze uitgebreide nazorg staan we altijd voor je klaar, met ons service abonnement kun je altijd rekenen op hulp. 

Jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst: dát is wat je wilt. Daarom is het belangrijk dat je dié Microsoft business software kiest en integreert die voor jouw situatie nodig zijn. Er is geen one size fits all. Samen gaan we inventariseren: welke applicaties zijn de juiste?

Het veranderen van je bedrijfssoftware vraagt veel van je organisatie. Zodra de juiste Microsoft business software is gekozen, stippelen wij daarom een gedegen strategie voor je uit. Wat is er precies nodig om de gekozen applicaties optimaal te implementeren?

De tijd voor vernieuwing is aangebroken! Onze derde stap is namelijk dat onze inhouse Microsoft-specialist – jouw vaste Msquad-contactpersoon – de gekozen Microsoft-applicaties implementeert, zodat jouw bedrijfsprocessen next level gaan.

De applicaties zijn up and running… Maar daarmee zijn we er nog niet. Er moet nu draagvlak worden gecreëerd voor de nieuwe software én het kennisniveau moet omhoog. Het laatste onderdeel van een succesvolle implementatie is dan ook het trainen van jou en je collega’s.

Msquad helpt je van binnenuit verder. Samen digitaal transformeren: dáár gaan wij voor. Dat betekent dat je ook ver na de implementatie nog een beroep op ons kunt doen. Met ons op speed dial is én blijft je organisatie toekomstbestendig.

Een succesvolle implementatie is een hechte samenwerking

Tijdens de implementatie werken we nauw samen met een groep medewerkers uit jouw organisatie: de kerngebruikers. 

Zij worden betrokken in het proces, werkwijzen worden getoetst en zij testen mee tijdens de oplevering. Hierdoor weten jullie en wij zeker dat aan alle gestelde eisen is, en wordt voldaan.

De kerngebruikers worden tijdens de implementatie flink getraind in het gebruik van de software. Andersom geven zij ons feedback, zodat we een optimale match tussen de software en de processen in jouw organisatie opleveren.

Na livegang fungeren de kerngebruikers als vraagbaak voor andere medewerkers. En natuurlijk staat jullie eigen Msquad consultant altijd klaar om ze in die taak te ondersteunen.

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?