Implementatie

In vijf stappen naar succes met Msquad.

 
 
 

De eigen implementatie-methodiek van Msquad

Jouw organisatie innoveert en verbetert constant – dat is ook precies de reden waarom je aan de slag wilt met Microsoft business software. Maar helaas zijn niet alle software-implementaties succesvol.

Er kan bijvoorbeeld weerstand komen vanuit medewerkers die er niet mee wíllen of kúnnen werken. En een gefaalde software-implementatie loopt altijd in de kosten.

Om deze situatie te voorkomen heeft Msquad een eigen methodiek ontwikkeld waarmee jouw Microsoft business software-implementatie wél succesvol wordt.

De Msquad implementatie methodiek

1
2
3
4
5

Een succesvolle implementatie is een hechte samenwerking

Tijdens de implementatie werken we hecht samen met een groep medewerkers uit jouw organisatie: de kerngebruikers. Zíj maken het verschil. 

Want als de mensen in jouw organisatie straks niet wíllen of kúnnen werken met de nieuwe Microsoft business software, is de implementatie bij voorbaat al mislukt. 

Daarom trainen wij de kerngebruikers tijdens de implementatie in het gebruik van de software. Andersom geven zij ons feedback, zodat we een optimale match tussen de software en de processen in jouw organisatie opleveren. 

Na livegang fungeren de kerngebruikers als vraagbaak voor andere medewerkers. En natuurlijk staat jullie eigen Msquad altijd klaar om ze in die taak te ondersteunen.