Onze oplossingen > Portals

Versterk je bedrijfsvoering met geavanceerde Msquad portals voor optimale data integratie en interactie

Meer over

De belangrijkste data altijd binnen handbereik

In een tijdperk waarin data de sleutel is tot succes, biedt Msquad je een betrouwbare oplossing om de kracht van data volledig te benutten. Onze portaloplossingen zijn ontworpen om je te helpen bij het efficiënt beheren, analyseren en veilig delen van grote hoeveelheden informatie. Ze dienen als een verlengstuk van jouw organisatie, waardoor je moeiteloos kunt communiceren met klanten, teamleden en zakenpartners. Door onze geavanceerde integratiecapaciteiten, inclusief volledige ondersteuning voor Dynamics 365, garanderen we dat je altijd toegang hebt tot de meest actuele en relevante informatie. Dit alles terwijl we de veiligheid en naleving van regelgeving waarborgen, zodat je met een gerust hart kunt werken.

Met Msquad portals heb je de controle over je data en kun je deze omzetten in actiegerichte inzichten die je bedrijf vooruit helpen.

Centrale toegang tot alle data verbetert jouw besluitvorming

Met Msquad portals heb je alle cruciale informatie op één plek, waardoor je snel en efficiënt beslissingen kunt nemen. Geen verspilde tijd meer met het zoeken naar gegevens in verschillende systemen; onze geïntegreerde oplossing zorgt ervoor dat je direct toegang hebt tot wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Dit betekent dat je altijd een stap voor bent, met alle data binnen handbereik.

Versterkte interactie en samenwerking leiden tot betere bedrijfsresultaten

Onze portals zijn ontworpen om de communicatie tussen jou en je stakeholders en/of klanten te bevorderen, wat resulteert in sterkere relaties en een hogere productiviteit. Door het stimuleren van samenwerking en het vereenvoudigen van interacties, helpen we je een omgeving te creëren waarin ideeën en informatie vrij kunnen stromen, wat leidt tot innovatie en verbeterde dienstverlening.

Strikte beveiliging en naleving zorgen voor vertrouwen bij de gebruikers

In een tijd waarin datalekken steeds vaker voorkomen, bieden onze portals een veilige haven voor jouw gegevens. We hanteren de strengste beveiligingsprotocollen en zorgen ervoor dat alle data-uitwisselingen voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Dit bouwt vertrouwen op bij je gebruikers en geeft jou de zekerheid dat jouw organisatie beschermd is tegen cyberdreigingen.

Aanpasbaar aan jouw behoeften voor maximale flexibiliteit en schaalbaarheid

De portals van Msquad zijn ontworpen met het oog op de toekomst. Ze zijn volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften en kunnen meegroeien met je organisatie. Of je nu te maken hebt met een toename van data of veranderende bedrijfsprocessen, onze oplossingen zijn flexibel genoeg om elke uitdaging aan te gaan.

Door de directe toegang tot real-time data blijf je altijd een stap voor

Met real-time toegang tot data via onze portals, ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit stelt je in staat om proactief te handelen en snel in te spelen op veranderingen in de markt. Door altijd de meest actuele informatie bij de hand te hebben, kun je de concurrentie een stap voor blijven.

Intuïtieve gebruikerservaring verhoogt de tevredenheid en productiviteit

Bij Msquad is de gebruikerservaring de kern van het ontwerp. Onze portals, die vakkundig worden vormgegeven door een UI designer, combineren een aantrekkelijk ontwerp met hoogwaardige prestaties en functionaliteiten, waardoor ze naadloos aansluiten bij de unieke stijl van jouw organisatie. Deze benadering garandeert niet alleen een verhoogde tevredenheid en productiviteit van de eindgebruiker, maar zorgt ook voor een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die de interactie met de portal optimaliseert. Gebruikers vinden hierdoor snel en moeiteloos wat ze nodig hebben, wat essentieel is voor het succes van elke portal. Dat is de belofte van Msquad: een soepele gebruikerservaring die je bedrijfsvoering versterkt.

Wat kunnen wij jouw organisatie bieden?

Bij Msquad gaan we verder dan simpelweg technologie implementeren; wij denken met jou mee. Hoe kunnen wij jouw organisatie ondersteunen met doordachte software-oplossingen? Wij begrijpen de specifieke behoeften van jouw branche en organisatietype, en daarom bieden wij jouw organisatie ondersteuning op basis van procesmatig denken, inlevingsvermogen en de inrichting van een systeem dat jouw helpt de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden.

Met onze doordachte implementatie aanpak tillen we jouw organisatie naar nieuwe hoogten. Msquad noemt dit fenomeen ‘unlock next’! Onze expertise ligt in het optimaliseren en verwezenlijken van werkwijzen, processen en visualisaties, zodat jouw organisatie next level gaat!

Wij maken gebruik van Microsoft-software en integreren deze naadloos met jouw bestaande IT-infrastructuur. Hierdoor wordt jouw organisatie niet alleen veiliger en overzichtelijker, maar ook aanzienlijk efficiënter. Onze focus ligt op weloverwogen keuzes maken op basis van actuele data, of dit nu in je ATS, CRM, ERP, Customer Service, Project management of andere toepassing is. Wij maken het samen mogelijk.

Een intuïtief (zakelijk) portal voor jouw organisatie nodig?

Msquad helpt jouw organisatie met de realisatie daarvan. Wij realiseren portals voor klanten, medewerkers, partners, inkopende organisaties en diverse andere doeleinden. Laat ons weten waar jouw uitdaging ligt!

Vraag jouw persoonlijke demo aan!

Deze slimme functies maken het verschil:

Snelle ontwikkeling

Afhankelijk van de specifieke wensen kan een portaaloplossing in korte tijd gerealiseerd worden.

Professionele uitstraling

Een interactieve en slimme uitstraling die past bij uw bedrijfsmerk.

Eenvoudig te beheren

Inhoud kan gemakkelijk worden bijgewerkt en nieuwe bronnen kunnen gemakkelijk worden toegevoegd door interne beheerders.

Maak contact met externe gebruikers

Geef interne en externe gebruikers veilige toegang tot gegevens, anoniem of via beveiligde authenticatie.

Verhoog de klantenservice

Stel klanten in staat om contact met u op te nemen via selfservice klantportalen.

Overal toegang

Uw portalen zijn toegankelijk vanaf smartphones, tablets of desktops, zodat je stakeholders er overal bij kunnen.

Veilige betrokkenheid

Gegevensuitwisseling via een portaal blijft veilig en kan worden gecontroleerd via betrouwbare verificatiemethoden.

Verbind uw gegevens

Breng gegevens samen om het portaal te verrijken met formulieren, grafieken en dashboards.

Platformen waarmee wij werken

Microsoft Power Pages

Je portal realiseren op Microsoft Power Pages is in veel gevallen de beste keuze als je al beschikt over Dynamics of Power Apps omdat je data al aanwezig is in Dataverse.

Magento

Op zoek naar een (zakelijke) e-commerce oplossing? De realisatie van een (B2B) portal is met Magento een slimme keuze. In combinatie met een ERP-systeem of Azure storage, er zijn diverse mogelijkheden.

Wordpress

Één van de meest grote CMS-platformen van de huidige tijd. Met WordPress is het een zekerheid dat jouw portal voor bijvoorbeeld lidmaatschap, vereniging of stichting een mooie uitstraling krijgt met afgeschermde content.

Maatwerk

Het is tevens mogelijk om van 'scratch' een maatwerk portal op te bouwen. Geheel afhankelijk van jouw wensen en behoeften kunnen we samen verder oriënteren naar de beste keuzes voor jouw organisatie. Daag ons uit!

Zo werken wij

Zo werken wij

Een samenwerking begint altijd met een gedegen inventarisatie van de huidige situatie. Welke van onze oplossingen leveren jou de meeste winst op? Vervolgens maken we samen de gewenste strategie om tot het maximale resultaat te komen.

Daarna gaan we aan de slag en volgt de implementatie. We zorgen dat jij en/of je team goed wordt getraind om te kunnen werken met de software. Met onze uitgebreide nazorg staan we altijd voor je klaar, met ons service abonnement kun je altijd rekenen op hulp. 

Jens Rorink
Business developer

"Persoonlijk contact en goed advies, dat beloven we"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Plan een meet-up

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.