Onze oplossingen > Power BI

Gebruik data om je concurrentievoordeel te vergroten met Power BI

Meer over

Data-gedreven besluitvorming met Power BI

Power BI is een krachtige tool voor business intelligence, die door Msquad wordt ingezet om klanten te helpen hun data om te zetten in waardevolle inzichten. Onze op maat gemaakte Power BI-oplossingen maken het mogelijk om complexe data te visualiseren, rapportages te automatiseren en interactieve dashboards te creëren. Dit helpt bedrijven om snel trends te herkennen en beslissingen te nemen op basis van de nieuwste informatie.

Een sleutelvoordeel van Power BI is de soepele integratie met verschillende databronnen, waaronder databases, cloudservices, Excel en externe bronnen en webservices. Dit brengt alle relevante data samen op één plek, voor een compleet en actueel overzicht van jouw bedrijfsactiviteiten. Zo wordt data niet alleen inzichtelijk, maar ook omgezet in concrete, actiegerichte informatie.

Bij Msquad gaan we verder dan alleen technische implementatie. We versterken de datavaardigheden binnen jouw organisatie en werken samen met jouw team om oplossingen te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de bedrijfsprocessen. Met Power BI als strategisch hulpmiddel, ben jij in staat om met data als drijfveer sneller, intelligenter en effectiever te opereren.

De interactieve dashboards zijn het hart van Power BI

Power BI transformeert de manier waarop organisaties met data werken door middel van interactieve dashboards die essentiële bedrijfsinformatie in één oogopslag tonen. Deze dashboards zijn het kloppende hart van Power BI, waarbij gebruikers kunnen inzoomen op details zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen.

Met een paar klikken kun je dashboards personaliseren om de meest relevante gegevens te tonen, van verkoopcijfers tot klantgedrag. De dashboards zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook intuïtief in gebruik, waardoor iedereen in jouw organisatie data-gedreven beslissingen kan nemen. Door de real-time data-updates heb je altijd de meest actuele informatie bij de hand, wat cruciaal is in het snel veranderende bedrijfsleven van vandaag.

Verbinden, Integreren en Automatiseren met Power BI

Power BI staat bekend om zijn uitstekende integratiemogelijkheden, die het hart vormen van een efficiënte datastrategie. Met Power BI kunnen gebruikers moeiteloos verbinding maken met een breed scala aan databronnen, waardoor het een centraal punt wordt voor alle bedrijfsgegevens. Denk aan nuttige connecties met onder meer: AFAS, Exact (online), Twinfield, SnelStart, SAP of andere platformen en databases.

De integratie met Power Automate is een perfect voorbeeld van hoe Power BI de interactie met data vereenvoudigt en automatiseert. Stel je voor dat je automatische meldingen ontvangt wanneer een KPI een kritieke drempel overschrijdt. Dit betekent dat je onmiddellijk actie kunt ondernemen, zonder dat je voortdurend dashboards hoeft te controleren. Het is alsof je een persoonlijke data-assistent hebt die je op de hoogte houdt van de meest cruciale bedrijfsstatistieken.

Maximale analytische kracht tegen minimale kosten

Power BI onderscheidt zich niet alleen door zijn technische capaciteiten, maar ook door zijn prijsvoordelen. In vergelijking met andere business intelligence programma’s zoals Qlik, biedt Power BI een kosteneffectieve oplossing zonder in te boeten aan functionaliteit of flexibiliteit. Met een vast bedrag per maand bieden wij een volledige service die alle aspecten van Power BI implementatie en beheer omvat.

Deze aanpak ontlast jouw IT-afdeling aanzienlijk, omdat zij zich niet hoeven te bekommeren om de complexiteit van het opzetten en onderhouden van een BI-systeem. Het resultaat is een naadloze integratie van Power BI in jouw bedrijfsprocessen, waardoor je kunt genieten van de geavanceerde analytische mogelijkheden zonder de extra kosten en inspanningen die normaal gesproken gepaard gaan met dergelijke systemen.

Overal toegankelijke data met Power BI

Power BI’s platformonafhankelijke compatibiliteit is een gamechanger voor moderne bedrijven. Of het nu gaat om een laptop, smartphone of tablet, Power BI biedt consistente toegang en gebruiksgemak, ongeacht het apparaat. Deze flexibiliteit betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot jouw data.

De mogelijkheid om dashboards te optimaliseren voor mobiele apparaten is een bijzonder voordeel van Power BI. Het ontwerpen van dashboards specifiek voor smartphones zorgt ervoor dat zelfs op kleinere schermen de data helder en leesbaar blijft. Dit detailniveau in personalisatie verzekert dat belangrijke informatie altijd binnen handbereik is, ongeacht je locatie of gebruikte apparaat.

Wat kunnen wij jouw organisatie bieden?

Bij Msquad gaan we verder dan simpelweg technologie implementeren; wij denken met jou mee. Hoe kunnen wij jouw organisatie ondersteunen met doordachte software-oplossingen? Wij begrijpen de specifieke behoeften van jouw branche en organisatietype, en daarom bieden wij jouw organisatie ondersteuning op basis van procesmatig denken, inlevingsvermogen en de inrichting van een systeem dat jouw helpt de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden.

Met onze doordachte implementatie aanpak tillen we jouw organisatie naar nieuwe hoogten. Msquad noemt dit fenomeen ‘unlock next’! Onze expertise ligt in het optimaliseren en verwezenlijken van werkwijzen, processen en visualisaties, zodat jouw organisatie next level gaat!

Wij maken gebruik van Microsoft-software en integreren deze naadloos met jouw bestaande IT-infrastructuur. Hierdoor wordt jouw organisatie niet alleen veiliger en overzichtelijker, maar ook aanzienlijk efficiënter. Onze focus ligt op weloverwogen keuzes maken op basis van actuele data, of dit nu in je ATS, CRM, ERP, Customer Service, Project management of andere toepassing is. Wij maken het samen mogelijk.

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Plan een meet-up

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.