Onze oplossingen > Dynamics 365

Met Microsoft Dynamics 365 kies je voor toekomstgerichte IT die groei en innovatie mogelijk maakt.

Meer over

Efficiënter en data-gedreven werken met de Dynamics 365 modules

Dynamics 365 is een uitgebreide suite van bedrijfsapplicaties die de bedrijfsvoering stroomlijnt en optimaliseert. Bij Msquad zijn we experts in het implementeren van deze oplossing, waardoor klanten hun doelen efficiënter bereiken. Het platform biedt een geïntegreerd overzicht door verschillende modules te combineren, wat leidt tot betere beslissingen en een proactieve aanpak.

De flexibiliteit en schaalbaarheid van Dynamics 365 zijn significant; het past zich aan de grootte en sector van jouw organisatie aan en laat toe om modules aan te passen naar behoefte. Ons team bij Msquad werkt nauw samen met klanten voor een op maat gemaakte implementatie, ondersteund door grondige training en support, zodat jouw team alle voordelen benut.

Verder biedt Dynamics 365 geavanceerde analytische functies met AI en machine learning, die organisaties helpen om inzichten uit data te halen voor strategische keuzes. Dankzij de cloud, heb je altijd en overal toegang tot bedrijfsinformatie, cruciaal in een mobiele werkomgeving.

Efficiënt beheer van je recruimentproes met Msquad ATS

Met Msquad ATS coördineert jullie recruitmentteam sollicitatieprocedures, houden jullie (potentiële) kandidaten goed in beeld én zorgen jullie voor persoonlijke trajecten.  Het Msquad ATS biedt een allesomvattende oplossing voor efficiënt beheer van je recruitmentactivieiten, waarmee je jouw personeelsprocessen naar een hoger niveau kunt tillen. Met deze geavanceerde software kun je alle aspecten van jouw recruimentactiviteiten stroomlijnen, van werving & selectie tot vacatureplaatsing en onboarding. Door taken te automatiseren en gegevens centraal te beheren, bespaar je niet alleen tijd en middelen, maar kun je ook zorgen voor nauwkeurigheid en consistentie in al jouw gerelateerde processen. Bovendien biedt het platform gebruiksvriendelijke tools voor zowel HR-professionals als medewerkers, waardoor de dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger en efficiënter worden.

Dynamics 365 Sales/CRM helpt jouw verkoopteam om deals te sluiten met behulp van AI en automatisering, gespreksinformatie en opportunity scoring

Met Dynamics 365 CRM & Sales heb jij altijd inzicht in de interacties met je klanten en geef je jouw salesteam een boost in productiviteit. Bouw aan langdurige en persoonlijke relaties en werk naadloos samen met collega’s. Dynamics 365 Sales is een geavanceerd platform dat speciaal is ontworpen om verkoopteams te ondersteunen bij het optimaliseren van hun processen en het vergroten van hun succes. Dit krachtige platform maakt gebruik van AI en geavanceerde automatiseringstechnieken om verkoopprocessen te stroomlijnen en te verbeteren.

Dynamics 365 Sales biedt waardevolle gespreksinformatie die verkoopteams helpen om effectiever te communiceren met klanten en prospects. Het platform biedt ook mogelijkheden voor het scoren van kansen, waardoor teams in staat worden gesteld om zich te richten op de meest veelbelovende leads en zo hun inspanningen en middelen optimaal te benutten. Verkoopteams krijgen toegang tot de tools die zij nodig hebben om hun verkoopstrategieën te verfijnen en hun prestaties te verbeteren. Dit omvat onder andere gedetailleerde analyses en rapportages die inzicht bieden in de voortgang en effectiviteit van verkoopactiviteiten. Hierdoor kunnen teams efficiënter werken, meer deals sluiten en uiteindelijk bijdragen aan de groei van de organisatie.

Optimaliseer jouw marketinginspanningen met automatisering en geavanceerde functies in Dynamics 365 Marketing

Met Dynamics 365 marketing coördineer jij persoonlijke trajecten met je klanten om de relaties te versterken. Jij ontwerpt, voorspelt en levert relevante content. Precies op het moment dat je de grootste slagingskans hebt.

Dynamics 365 Marketing is een krachtige oplossing die jouw marketinginspanningen aanzienlijk verbetert door geavanceerde functies en automatisering. Met deze tool creëer je gerichte campagnes, analyseer je klantgedrag en optimaliseer je marketingstrategieën. Nauwkeurige segmentaties en geautomatiseerde workflows zorgen voor relevante boodschappen op het juiste moment, wat leidt tot hogere betrokkenheid, conversieratio’s en klanttevredenheid.

Daarnaast biedt Dynamics 365 Marketing inzichtelijke rapportages en analyses, ondersteund door AI en machine learning, waardoor je proactief kunt inspelen op klantbehoeften. De naadloze integratie met andere Dynamics 365-applicaties zoals Sales en Customer Service zorgt voor een holistische aanpak van klantrelatiebeheer, waardoor je een consistente en gepersonaliseerde klantervaring kunt bieden gedurende de hele klantreis.

Optimaliseer klantenservice en verhoog klanttevredenheid met Dynamics 365 Customer Service

Het digitale tijdperk schept andere verwachtingen bij klanten. Ze verwachten naadloze service, gerichte ondersteuning en verwachten van je serviceteam dat ze op de hoogte zijn van eventuele problematiek. Om klantverwachtingen te overtreffen heb je behoefte aan software die jou daartoe in de gelegenheid stelt. Met deze compleet geïntegreerde oplossing van marktleider Microsoft weet je zeker dat je goed zit. Msquad helpt je graag bij de implementatie.

Met geavanceerde tools en inzichten biedt dit platform een naadloze en gepersonaliseerde ervaring voor zowel klanten als medewerkers. Van effectief casebeheer tot geautomatiseerde processen en intelligente analyses, Dynamics 365 Customer Service stelt je in staat om snel en efficiënt te reageren op de behoeften van je klanten, waardoor langdurige relaties worden opgebouwd en bedrijfsgroei wordt gestimuleerd. Of het nu gaat om het oplossen van complexe problemen, het beheren van serviceverzoeken of het anticiperen op toekomstige behoeften, deze oplossing biedt de flexibiliteit en schaalbaarheid die nodig is om aan de eisen van de moderne klant te voldoen.

Met Dynamics 365 Customer Service heb je de mogelijkheid om een 360-gradenoverzicht van je klanten te behouden, waardoor je beter in staat bent om hun verwachtingen te begrijpen en te overtreffen. Door middel van geavanceerde analyses en AI-gestuurde inzichten kun je patronen en trends identificeren, waardoor je proactief kunt handelen om problemen op te lossen en kansen te benutten. Bovendien biedt het platform een naadloze integratie met andere Dynamics 365-toepassingen, zoals Sales en Marketing, waardoor je een volledig geïntegreerde oplossing krijgt voor het beheer van de volledige klantlevenscyclus. 

Ontdek hoe Dynamics 365 Business Central je bedrijfsvoering kan transformeren

Je bent in staat om sneller, beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Je werkt met diepe integratie van tools als Outlook en Excel, deze maken het gemakkelijk om verkoop-, voorraad- en andere processen te beheren terwijl jij je bedrijfsgroei in kaart brengt.

Een intuïtief (zakelijk) portal voor jouw organisatie nodig?

Met onze portal oplossingen leveren wij krachtige self-service webportalen, (B2B) webshops en sites voor jouw klanten, partners en werknemers. Wij bieden hen toegang tot relevante informatie, diensten en ondersteuning, allemaal vanuit één geïntegreerd platform. Met onze standaard of op maat gemaakte oplossingen kun je gepersonaliseerde en intuïtieve gebruikerservaringen creëren, waardoor je de betrokkenheid van je klanten vergroot, de tevredenheid van je partners verbetert en de productiviteit van je werknemers verhoogt. Met flexibiliteit en schaalbaarheid kunnen wij jouw portal aanpassen aan de unieke behoeften van jouw organisatie en zo doelen stimuleren.

Platformen waar wij mee werken

Microsoft Power Pages

Als je al gebruikmaakt van Dynamics of Power Apps, is Microsoft Power Pages vaak de meest logische keuze voor het realiseren van je portal. Omdat je data al aanwezig is in Dataverse, kun je snel en efficiënt aan de slag. Dit maakt Power Pages een naadloze en krachtige oplossing voor jouw organisatie.

Magento

Ben je op zoek naar een zakelijke e-commerce oplossing? Dan is Magento een slimme keuze voor het realiseren van een B2B-portal. Magento biedt diverse mogelijkheden, vooral in combinatie met een ERP-systeem of Azure storage. Hierdoor kun je een robuust en flexibel platform creëren dat perfect aansluit bij jouw zakelijke behoeften.

WordPress

WordPress is een van de grootste en meest populaire CMS-platformen van dit moment. Het is een uitstekende keuze voor het creëren van een portal voor bijvoorbeeld lidmaatschappen, verenigingen of stichtingen. Met WordPress ben je verzekerd van een aantrekkelijke en professionele uitstraling, inclusief de mogelijkheid om content af te schermen voor specifieke gebruikersgroepen.

Maatwerk

Heb je specifieke wensen en behoeften die niet volledig worden gedekt door standaardoplossingen? Dan is een maatwerk portal de ideale keuze. Wij kunnen vanaf de grond af aan een portal opbouwen die volledig aansluit bij jouw unieke eisen. Samen onderzoeken we de beste opties voor jouw organisatie. Daag ons uit en ontdek de mogelijkheden!

Bij ons vind je altijd de juiste oplossing voor jouw portal, ongeacht je specifieke eisen of bestaande systemen. Samen realiseren we jouw ideale platform.

Wat kunnen wij jouw organisatie bieden?

Bij Msquad gaan we verder dan simpelweg technologie implementeren; wij denken met jou mee. Hoe kunnen wij jouw organisatie ondersteunen met doordachte software-oplossingen? Wij begrijpen de specifieke behoeften van jouw branche en organisatietype, en daarom bieden wij jouw organisatie ondersteuning op basis van procesmatig denken, inlevingsvermogen en de inrichting van een systeem dat jouw helpt de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden.

Met onze doordachte implementatie aanpak tillen we jouw organisatie naar nieuwe hoogten. Msquad noemt dit fenomeen ‘unlock next’! Onze expertise ligt in het optimaliseren en verwezenlijken van werkwijzen, processen en visualisaties, zodat jouw organisatie next level gaat!

Wij maken gebruik van Microsoft-software en integreren deze naadloos met jouw bestaande IT-infrastructuur. Hierdoor wordt jouw organisatie niet alleen veiliger en overzichtelijker, maar ook aanzienlijk efficiënter. Onze focus ligt op weloverwogen keuzes maken op basis van actuele data, of dit nu in je ATS, CRM, ERP, Customer Service, Project management of andere toepassing is. Wij maken het samen mogelijk.

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Plan een meet-up

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.