Onze oplossingen > Portals

Versterk je bedrijfsvoering met geavanceerde Msquad portals voor optimale data integratie en interactie

Meer over

De belangrijkste data altijd binnen handbereik

In een tijdperk waarin data de sleutel is tot succes, biedt Msquad je een betrouwbare oplossing om de kracht van data volledig te benutten. Onze portaloplossingen zijn ontworpen om je te helpen bij het efficiënt beheren, analyseren en veilig delen van grote hoeveelheden informatie. Ze dienen als een verlengstuk van jouw organisatie, waardoor je moeiteloos kunt communiceren met klanten, teamleden en zakenpartners. Door onze geavanceerde integratiecapaciteiten, inclusief volledige ondersteuning voor Dynamics 365, garanderen we dat je altijd toegang hebt tot de meest actuele en relevante informatie. Dit alles terwijl we de veiligheid en naleving van regelgeving waarborgen, zodat je met een gerust hart kunt werken.

Met Msquad portals heb je de controle over je data en kun je deze omzetten in actiegerichte inzichten die je bedrijf vooruit helpen.

Centrale toegang tot alle data verbetert jouw besluitvorming

Met Msquad portals heb je alle cruciale informatie op één plek, waardoor je snel en efficiënt beslissingen kunt nemen. Geen verspilde tijd meer met het zoeken naar gegevens in verschillende systemen; onze geïntegreerde oplossing zorgt ervoor dat je direct toegang hebt tot wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Dit betekent dat je altijd een stap voor bent, met alle data binnen handbereik.

Versterkte interactie en samenwerking leiden tot betere bedrijfsresultaten

Onze portals zijn ontworpen om de communicatie tussen jou en je stakeholders en/of klanten te bevorderen, wat resulteert in sterkere relaties en een hogere productiviteit. Door het stimuleren van samenwerking en het vereenvoudigen van interacties, helpen we je een omgeving te creëren waarin ideeën en informatie vrij kunnen stromen, wat leidt tot innovatie en verbeterde dienstverlening.

Strikte beveiliging en naleving zorgen voor vertrouwen bij de gebruikers

In een tijd waarin datalekken steeds vaker voorkomen, bieden onze portals een veilige haven voor jouw gegevens. We hanteren de strengste beveiligingsprotocollen en zorgen ervoor dat alle data-uitwisselingen voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Dit bouwt vertrouwen op bij je gebruikers en geeft jou de zekerheid dat jouw organisatie beschermd is tegen cyberdreigingen.

Aanpasbaar aan jouw behoeften voor maximale flexibiliteit en schaalbaarheid

De portals van Msquad zijn ontworpen met het oog op de toekomst. Ze zijn volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften en kunnen meegroeien met je organisatie. Of je nu te maken hebt met een toename van data of veranderende bedrijfsprocessen, onze oplossingen zijn flexibel genoeg om elke uitdaging aan te gaan.

Door de directe toegang tot real-time data blijf je altijd een stap voor

Met real-time toegang tot data via onze portals, ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit stelt je in staat om proactief te handelen en snel in te spelen op veranderingen in de markt. Door altijd de meest actuele informatie bij de hand te hebben, kun je de concurrentie een stap voor blijven.

Intuïtieve gebruikerservaring verhoogt de tevredenheid en productiviteit

Bij Msquad is de gebruikerservaring de kern van het ontwerp. Onze portals, die vakkundig worden vormgegeven door een UI designer, combineren een aantrekkelijk ontwerp met hoogwaardige prestaties en functionaliteiten, waardoor ze naadloos aansluiten bij de unieke stijl van jouw organisatie. Deze benadering garandeert niet alleen een verhoogde tevredenheid en productiviteit van de eindgebruiker, maar zorgt ook voor een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die de interactie met de portal optimaliseert. Gebruikers vinden hierdoor snel en moeiteloos wat ze nodig hebben, wat essentieel is voor het succes van elke portal. Dat is de belofte van Msquad: een soepele gebruikerservaring die je bedrijfsvoering versterkt.

Wat kunnen wij jouw organisatie bieden?

Bij Msquad gaan we verder dan simpelweg technologie implementeren; wij denken met jou mee. Hoe kunnen wij jouw organisatie ondersteunen met doordachte software-oplossingen? Wij begrijpen de specifieke behoeften van jouw branche en organisatietype, en daarom bieden wij jouw organisatie ondersteuning op basis van procesmatig denken, inlevingsvermogen en de inrichting van een systeem dat jouw helpt de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden.

Met onze doordachte implementatie aanpak tillen we jouw organisatie naar nieuwe hoogten. Msquad noemt dit fenomeen ‘unlock next’! Onze expertise ligt in het optimaliseren en verwezenlijken van werkwijzen, processen en visualisaties, zodat jouw organisatie next level gaat!

Wij maken gebruik van Microsoft-software en integreren deze naadloos met jouw bestaande IT-infrastructuur. Hierdoor wordt jouw organisatie niet alleen veiliger en overzichtelijker, maar ook aanzienlijk efficiënter. Onze focus ligt op weloverwogen keuzes maken op basis van actuele data, of dit nu in je ATS, CRM, ERP, Customer Service, Project management of andere toepassing is. Wij maken het samen mogelijk.

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Plan een meet-up

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.