Ontdek de voordelen van ons geavanceerde Mijn Msquad portal en beheer al jouw zaken eenvoudig en efficiënt op één centrale plek.

Alle relevante informatie inzichtelijk binnen je eigen omgeving

Één plek voor de beste gebruikservaring en al je informatie met Mijn Msquad, jouw centrale hub voor alle activiteiten. Dit innovatieve portal is zorgvuldig ontworpen om jou controle en gemak te bieden. Van het inzien en betalen van facturen en het coördineren van je projecten tot het bijhouden van je servicegeschiedenis. Mijn Msquad brengt alle essentiële functies samen op één overzichtelijke plek. Met real-time updates en 24/7 toegang tot jouw gegevens, ben je altijd slechts een klik verwijderd van het beheren van jouw interacties met ons. We begrijpen dat tijd kostbaar is, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat Mijn Msquad niet alleen een portal is, maar een uitbreiding van jouw werkruimte. Het stelt je in staat om snel en efficiënt te werken, waardoor je meer tijd overhoudt voor de groei van jouw organisatie. 

Voordelen van Mijn Msquad

Altijd en overal toegang

Met Mijn Msquad heb je 24/7 toegang tot al jouw gegevens en documenten, waar je ook bent.

Efficiënt support tickets beheren

Het is eenvoudig om nieuwe support tickets aan te maken en bestaande tickets in te zien. Zo blijf je altijd op de hoogte van de status van jouw aanvragen en krijg je snel de hulp die je nodig hebt.

Overzichtelijke offertes en facturen

Bekijk en beheer jouw offertes en facturen in een overzichtelijk dashboard. Geen gedoe meer met papieren of losse e-mails – alles is digitaal en direct toegankelijk. 

Projectbeheer en planboard

Met onze geïntegreerde projectbeheertool kun je eenvoudig projecten volgen en beheren. Het planboard geeft je een visueel overzicht van de voortgang en helpt bij het plannen van taken en deadlines.

Voldoe direct betalingen middels iDeal

Je kunt nu snel en veilig jouw facturen voldoen met iDEAL. Deze betrouwbare betaalmethode zorgt voor een naadloze transactie, direct vanuit je bankomgeving. 

Gebruikersbeheer

Geef jouw teamleden toegang tot het portal en wijs specifieke rechten toe aan elke gebruiker. Dit zorgt voor een gestroomlijnde samenwerking en maakt het beheer van jouw team eenvoudig en efficiënt.

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Plan een meet-up

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.