Power Apps, compleet eigen bedrijfsapps die modernisering en innovatie op gang brengen

Onze Microsoft-specialisten laten je graag aan de hand van een - geheel vrijblijvende - demo zien wat de mogelijkheden van Power Apps zijn. Laat ons weten waar jouw vraagstuk ligt, we dagen je uit!

Vul het formulier in of bel met een van onze specialisten

(1 minuut)

Ga in gesprek met één van onze Microsoft specialisten en maak je wensen en behoeften kenbaar

(30 minuten)

Ontvang (geheel vrijblijvend) advies en een eventuele demo indien gewenst

We nemen binnen 24 uur contact op

Vraag jouw persoonijke demo aan!

Een zakelijke applicatie bouwen? Dat doe je met Power Apps!

Met Power Apps kun je jouw bedrijfseigen apps geheel op maat maken. Of dit laten doen door Msquad. Met de kracht van Microsoft en Msquad als lokale partner zorgen we ervoor dat jouw organisatie digitaliseert en klaar is voor de toekomst. We helpen gegevens inzichtelijk maken, tijdrovende zaken efficiënter afhandelen of de invoer van gegevens vereenvoudigen. Daarnaast integreert jouw nieuwe Power App perfect met andere applicaties binnen Office 365, zoals bijvoorbeeld Outlook en Teams. En dat is wat je wil!

Met bedrijfseigen Power Apps ga jij:

Microsoft Power Platform

Voorbeelden van apps die voor jouw organisatie het verschil maken:

Fotoregistratie Power App

Dé PowerApp waarin jij foto’s met bijbehorende gegevens kan registreren die belangrijk zijn voor de vastlegging van jouw proces. Van het fotograferen van auto’s tot gebouwen óf gewoon jouw eigen producten.

Servicedesk Power App

Met onze software kan je servicedesk efficiënter communiceren met klanten en relaties. Tickets schiet je eenvoudig en wijs je toe aan de juiste collega. Uiteraard is de servicedesk app helemaal in te richten naar jouw wensen en behoeften. En dat voor een voordelige prijs!

Verlof aanvragen Power App

Deze powerapp beheert het verlof binnen jouw bedrijf. Vraag verschillende types verlof aan. Je hoeft alleen de datum, het verloftype en een beschrijving te geven en jouw aanvraag komt uit bij de persoon die je goedkeuring moet geven. Jij geeft ons aan hoe de processen lopen en wie verantwoordelijk is voor de goedkeuringsprocessen per persoon of afdeling.

Werkplek reserveren Power App

Dynamics sales/CRM is fantastisch te koppelen aan de marketing module van Dynamics. Sales heeft inzicht in alle contactmomenten. Daarnaast is het perfect te integreren met Outlook en Teams. Alle informatie met klanten heb je te allen tijde inzichtelijk. Interacties met marketingmails, je webpagina's, mails etc.

Smoelenboek Power App

Het is een handeling die je vast wel herkent als je in een grote(re) organisatie werkt waar je niet alle collega’s dagelijks ziet en spreekt. Misschien zoek je dan een collega met een speciale expertise, om even snel een vraag aan te stellen. Of een collega die je nog niet kent omdat je misschien nog maar kort in dienst bent, maar waar je al wel over gehoord hebt. Een intranet met daarin een goed werkend smoelenboek boordevol relevante informatie is dan onmisbaar. Je hebt geen mailbox of LinkedIn meer nodig.

Power App op maat

Uiteraard kunnen we Power Apps geheel naar wens en behoefte inrichten. Laat ons weten waar jouw uitdaging of knelpunt ligt. Dan zorgen wij ervoor dat we dit geheel

Op onze blauwe ogen hoef je niet te vertrouwen...

Laat onze klanten je overtuigen!

Samen met Msquad zorgen we ervoor dat we toekomst-bestendig én relevant blijven binnen ons werkveld in de sector food- en horeca. Wat ons betreft een fantastische samenwerking.
Jos van Keulen
Chief Financial Officer ILG Food Group
We gaan nu slimmer om met ons proces en de communicatie richting klanten. Het gehele proces van begeleiding en meedenken hebben wij als erg prettig ervaren.
Jan Scholten
Financieel directeur
TMI Group

Onze manier van werken

1
Inventarisatie

Jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst: dát is wat je wilt. Daarom is het belangrijk dat je dié Microsoft business software kiest en integreert die voor jouw situatie nodig zijn. Er is geen one size fits all. Samen gaan we inventariseren: welke applicaties zijn de juiste?

2
Strategie

Het veranderen van je bedrijfssoftware vraagt veel van je organisatie. Zodra de juiste Microsoft business software is gekozen, stippelen wij daarom een gedegen strategie voor je uit. Wat is er precies nodig om de gekozen applicaties optimaal te implementeren?

3
Implementatie

De tijd voor vernieuwing is aangebroken! Onze derde stap is namelijk dat onze inhouse Microsoft-specialist - jouw vaste Msquad-contactpersoon - de gekozen Microsoft-applicaties implementeert, zodat jouw bedrijfsprocessen next level gaan.

4
Training

De applicaties zijn up and running… Maar daarmee zijn we er nog niet. Er moet nu draagvlak worden gecreëerd voor de nieuwe software én het kennisniveau moet omhoog. Het laatste onderdeel van een succesvolle implementatie is dan ook het trainen van jou en je collega’s.

5
Nazorg

Msquad helpt je van binnenuit verder. Samen digitaal transformeren: dáár gaan wij voor. Dat betekent dat je ook ver na de implementatie nog een beroep op ons kunt doen. Met ons op speed dial is én blijft je organisatie toekomstbestendig.

Persoonlijk contact en goed advies, dat beloven we. Neem vandaag nog contact op!

Jens Rorink

Business Developer
0541 - 218 100

Plan een meetup!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?