Een modern intranet: jouw startpunt met daarin alles wat je nodig hebt voor een effectieve werkdag

Medewerkers hoeven niet meer te zoeken naar alle applicaties, alles staat door middel van een modern intranet op één plek.

Vraag jouw persoonlijke Modern intranet demo aan!

Kies voor een modern intranet...

Voor veel medewerkers is een intranet het eerste wat ze zien 's ochtends. Het intranet is je digitale toegangspoort tot de organisatie. Met een modern intranet verbeter je de communicatie en samenwerking binnen je onderneming.

Door te kiezen voor een modern intranet kun jij:

Deze slimme functies maken het verschil:

Smoelenboek

Hierin staan alle collega's van je organisatie. Iedereen vult één keer haar gegevens in en deze worden vervolgens via een koppeling naar SharePoint gestuurd. Wanneer je nieuw bent bij een bedrijf, dan is dit een toegevoegde waarde om je collega's alvast te zien. Daarnaast kun je vanuit het smoelenboek direct een mail sturen naar collega's.

Ruimtes reserveren

Met de apps ruimte reserveren en werkplek reserveren neem je een grote zorg weg bij je medewerkers. Bij ruimte reserveren kun jij gemakkelijk en snel een vergaderruimte of andere ruimte reserveren om zeker te zijn van een ruimte. Bij werkplek reserveren gaat het er voornamelijk om dat je een flexplek kunt reserveren bij jou in de organisatie. Via de app kun jij zien welke werkplekken op welke tijden vrij zijn en deze kun je dan boeken.

Goedkeuringsverzoeken

Verschillende zaken binnen je organisatie hebben een goedkeuringsverzoek nodig, denk hierbij aan kilometerregistratie, declaratie aanvraag en verlof indienen. Al deze apps worden weergegeven en kunnen worden ingevuld. Wanneer je alles in de app hebt ingevuld wordt dit direct via SharePoint doorgestuurd naar de juiste medewerker in de organisatie, die dit moet goedkeuren.

Digitaliseren van apps

Met het digitaliseren van apps als fotoregistratie en digitale werkbon hoef jij als medewerker niet meer op te schrijven wat er mis is met een pallet of een handtekening op papier te vragen bij de klant. Dit kan nu allemaal digitaal gebeuren.

Op onze blauwe ogen hoef je niet te vertrouwen...

Laat onze klanten je overtuigen!

Samen met Msquad zorgen we ervoor dat we toekomst-bestendig én relevant blijven binnen ons werkveld in de sector food- en horeca. Wat ons betreft een fantastische samenwerking.
Jos van Keulen
Chief Financial Officer ILG Food Group
We gaan nu slimmer om met ons proces en de communicatie richting klanten. Het gehele proces van begeleiding en meedenken hebben wij als erg prettig ervaren.
Jan Scholten
Financieel directeur
TMI Group

Onze manier van werken

Persoonlijk contact en goed advies, dat beloven we. Neem vandaag nog contact op!

Jens Rorink

Business Developer
0541 - 218 100

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol