Huygens Engineers

Innovatieve Boost voor Huygens Engineers: versnellen van succes met een slim CRM-systeem

Een volledig beeld van alle (potentiële) klanten, nu én in de toekomst!

Dankzij Msquad CRM, gebaseerd op het intuïtieve Dynamics 365 platform van Microsoft, is het veel eenvoudiger geworden om contact met (potentiële) klanten vast te leggen. Het systeem biedt een gestructureerde en georganiseerde manier om de communicatie met een klant bij te houden. Van offertebeheer en mailcorrespondentie tot gespreksverslagen en op te volgen taken en activiteiten.

Case details

Wanted: een slimme oplossing voor een slim bedrijf

Huygens Engineers is een toonaangevend ingenieursbureau met vestigingen in Hengelo en Den Haag. Ze leveren hoogwaardige engineeringoplossingen en diensten aan klanten in diverse sectoren, zoals bouw, infrastructuur en energie. Met een gedreven team van experts en een sterke focus op innovatie en kwaliteit heeft Huygens Engineers een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor technische projecten.

Voorheen vertrouwde Huygens Engineers op een handmatig proces voor bedrijfsevaluaties en het beheer van klantrelaties in Excel en met Outlook. Dit proces was tijdrovend, minder efficiënt en daarnaast bleek het onoverzichtelijk geworden gezien de vele tabelrelaties, pagina’s en berekeningen die zijn aangebracht in de documenten. Het ontbrak hen aan een geïntegreerd systeem dat hen in staat stelde potentiële klanten effectief te beoordelen, contacten (intern) te onderhouden en een overzicht te hebben van relevante klantinformatie. Tijd voor verandering!

Om deze uitdagingen aan te pakken, heeft Huygens Engineers gekozen voor een CRM-solution van Msquad. Dit slimme en geavanceerde CRM-systeem op basis van het Dynamics platform biedt hun de mogelijkheid om bedrijfsevaluaties te scalen, klantrelaties te onderhouden en belangrijke klantinformatie centraal te beheren.

Het CRM-systeem is op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van Huygens Engineers. Hierin zijn de volgende vereisten verwerkt:

  • Schaalbare (potentiële) klantevaluatie
  • Efficiënt contactbeheer
  • Geavanceerde account- en verkoopkansbeoordeling met vooraf bepaald en geconfigureerd algoritme

De verbeteringen die Msquad CRM heeft gerealiseerd

Het geïntegreerde CRM-systeem heeft Huygens Engineers in staat gesteld om bedrijfsevaluaties en klantrelaties efficiënter te beheren. Medewerkers hebben nu toegang tot een gecentraliseerde database met klantinformatie, wat de tijd die voorheen werd besteed aan het zoeken naar gegevens aanzienlijk heeft verminderd.

Het CRM-systeem biedt een allesomvattend overzicht van klantinformatie, waardoor Huygens Engineers diepgaand inzicht krijgt in klantbehoeften, voorkeuren en projectgeschiedenis. Dit stelt hen in staat om beter op maat gemaakte oplossingen en diensten aan te bieden, waardoor de klanttevredenheid wordt verhoogd.

Het geavanceerde algoritme in het CRM-systeem helpt Huygens Engineers bij het identificeren van de meest kansrijke verkoopkansen. Door middel van objectieve criteria en ratings kunnen ze hun verkoopinspanningen beter richten op de kansen met het grootste potentieel voor succes.

Daarnaast bevordert het de samenwerking binnen het bedrijf door medewerkers te voorzien van een gedeelde en actuele bron van klantinformatie. Dit zorgt voor een betere communicatie en coördinatie tussen verschillende teams, wat resulteert in een naadloze klantervaring. 

Met het nieuwe CRM-systeem van Msquad heeft Huygens Engineers hun bedrijfsevaluatie en klantrelaties geoptimaliseerd. Het systeem biedt een gestandaardiseerde en schaalbare aanpak voor het beoordelen van bedrijven, het onderhouden van klantcontacten en het beheren van belangrijke klantinformatie. Door het eigen algoritme te integreren, kunnen ze potentiële klanten effectief kwalificeren en verkoopkansen nauwkeurig beoordelen. Huygens Engineers verhoogt hiermee de efficiëntie, verbetert het klantinzicht en versterkt hun concurrentiepositie in de engineeringsector.

Wij wensen Huygens Engineers nog veel succesvolle jaren!

– Msquad

Msquad Dynamics 365 CRM

Enkele voordelen waar Huygens Engineers vanaf nu mee kan werken!

Credits case

Huygens Engineers

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?