Werken bij Msquad?

Dat kan! We hebben al mensen die impact maken maar we zoeken er nog meer. Steeds meer organisaties en bedrijven willen namelijk met onze en de business software van Microsoft werken. Dus hebben we ook meer mensen nodig. Mensen die vol enthousiasme, met lef en 100% inzet aan de slag gaan. Durf jij ook de uitdaging aan?

 
 
 

"Samen zorgen voor impact en innovatie"

Msquad is een hechte groep professionals die met de juiste Microsoft business Software helpt om de groeiambities van haar klanten waar te maken. Als specialistische afdeling binnen Contict implementeren, integreren en optimaliseren wij Dynamics 365 en de apps uit Power Platform van Microsoft om die ambities waar te maken. Klinkt dit als iets waar jij graag onderdeel van bent? Dan komen we graag met je in contact. Kijk nu of jouw ideale baan er tussen staat!

Vind jouw droombaan bij Msquad

Power Platform consultant

Allround marketeer

Microsoft Dynamics 365 Consultant

Part of Contict

Unlock next

Zowel Msquad als Contict groeit door en daar zijn we trots op! Daarom is er naast de bovenstaande vacatures binnen Msquad ook ruimte voor nieuwe specialisten bij onze Contict collega’s. Ben jij op zoek naar een toffe nieuwe uitdaging in de wereld van ICT? Super! Check dan vooral de video hiernaast om een eerste indruk te krijgen van onze organisatie en de mensen die hier werken.

Msquad biedt jou verantwoordelijkheid het indelen van je eigen werktijd ruimte voor eigen initiatieven een laptop en telefoon van de zaak leuke uitjes

Msquad biedt jou verantwoordelijkheid flexibel werktijden een thuiswerkplek goed salaris