Werken bij Msquad?

Dat kan! We hebben al mensen die impact maken, maar we zoeken er meer. Steeds meer organisaties en bedrijven willen werken met onze oplossingen, dus hebben we ook meer mensen nodig. Mensen die vol enthousiasme, met lef en 100% inzet aan de slag gaan. Durf jij ook de uitdaging aan?

 
 
 

"Samen zorgen voor impact en innovatie"

Msquad is een hechte groep professionals die met de juiste Microsoft business Software helpt om de groeiambities van haar klanten waar te maken. Onze Microsoft-specialisten implementeren, integreren en optimaliseren Dynamics 365 en de apps uit Power Platform van Microsoft om die ambities waar te maken. Klinkt dit als iets waar jij graag onderdeel van bent? Dan komen we graag met je in contact. Kijk nu of jouw ideale baan ertussen staat!

Vind jouw droombaan bij Msquad, bekijk de onderstaande vacatures:

Trainee Microsoft Dynamics 365 consultant

Trainee Power Platform Developer

Dynamics 365 consultant

Business Intelligence consultant (Power BI)

Op zoek naar een uitdagende stage-/afstudeerplek?

Marketing stagiair

Partner of Contict

Unlock next

Zowel Msquad als Contict groeit door en daar zijn we trots op! Daarom is er naast de bovenstaande vacatures binnen Msquad ook ruimte voor nieuwe specialisten bij onze partnerorganisatie: Contict. Ben jij op zoek naar een toffe nieuwe uitdaging in de wereld van ICT? Super! Check dan vooral de video hiernaast om een eerste indruk te krijgen van onze organisatie en de mensen die hier werken.

Msquad biedt jou verantwoordelijkheid het indelen van je eigen werktijd ruimte voor eigen initiatieven een laptop en telefoon van de zaak leuke uitjes

Msquad biedt jou verantwoordelijkheid flexibel werktijden een thuiswerkplek goed salaris