Ons DNA

In de wereld van vandaag is ICT de kritische factor. Dé factor waarmee elk onderdeel van jouw organisatie kan groeien en doorontwikkelen. Met Microsoft Dynamics 365 kies je voor toekomstgerichte ICT die dit mogelijk maakt.

 
 
 

Jouw eigen Msquad

Msquad is een hechte groep professionals die je met de juiste Microsoft Business Software helpt om jouw groeiambities waar te maken. Als inhouse afdeling implementeren, integreren en optimaliseren wij van binnenuit alle Microsoft-oplossingen die voor die ambities nodig zijn. Zo Mpower je je organisatie en ga je razendsnel next level.

Microsoft Power Platform

Jouw partner voor integratie, migratie en optimalisatie

Korte lijnen dankzij vaste contactpersonen

De kracht van Microsoft + de kennis van Msquad = jouw succes

Onderdeel van Contict, partner van Microsoft

Onze visie

Steeds meer ondernemers runnen een data driven business. Zij sturen met slimme business software effectief op hun data, om zo de concurrentie voor te blijven. Het is haast een survival of the fittest: het bedrijf dat de meeste grip heeft én behoudt op zijn data, wint. Ook in jouw branche.

Msquad helpt je graag bij dit digitale transformatieproces. En laten we eerlijk zijn: die hulp is broodnodig. Digitale transformatie is namelijk niet alleen een kwestie van technologie. Het is vooral een reis waarin werkwijzen en processen centraal staan – en daarbij is one size fits all niet mogelijk. Zonder training en consultancy van de juiste squad hangt jouw business software met digitaal plakband aan elkaar, waardoor belangrijke data lekt of niet adequaat, up-to-date of rijk genoeg is. Zonde.

Als inhouse Microsoft-specialist helpt Msquad je van binnenuit verder. Samen digitaal transformeren: dáár gaan wij voor. Samen lanceren we binnen jouw organisatie precies díe geïntegreerde apps die jouw specifieke businessvraagstukken oplossen. Met deze optimale fit van jouw Microsoft Business Software win jij de race en ben je klaar voor de toekomst.

De Msquad implementatie methodiek

1
Inventarisatie

Jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst: dát is wat je wilt. Daarom is het belangrijk dat je dié Microsoft business software kiest en integreert die voor jouw situatie nodig zijn. Er is geen one size fits all. Samen gaan we inventariseren: welke applicaties zijn de juiste?

2
Strategie

Het veranderen van je bedrijfssoftware vraagt veel van je organisatie. Zodra de juiste Microsoft business software is gekozen, stippelen wij daarom een gedegen strategie voor je uit. Wat is er precies nodig om de gekozen applicaties optimaal te implementeren?

3
Implementatie

De tijd voor vernieuwing is aangebroken! Onze derde stap is namelijk dat onze inhouse Microsoft-specialist - jouw vaste Msquad-contactpersoon - de gekozen Microsoft-applicaties implementeert, zodat jouw bedrijfsprocessen next level gaan.

4
Training

De applicaties zijn up and running… Maar daarmee zijn we er nog niet. Er moet nu draagvlak worden gecreëerd voor de nieuwe software én het kennisniveau moet omhoog. Het laatste onderdeel van een succesvolle implementatie is dan ook het trainen van jou en je collega’s.

5
Nazorg

Msquad helpt je van binnenuit verder. Samen digitaal transformeren: dáár gaan wij voor. Dat betekent dat je ook ver na de implementatie nog een beroep op ons kunt doen. Met ons op speed dial is én blijft je organisatie toekomstbestendig.

Plan een meetup!

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

Cookiemelding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Solliciteer nu bij de Jong & Laan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze leaflet!

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we sturen je zo spoedig mogelijk een offerte met de specifieke solution waar jouw interesse naar uitgaat.

Power BI pakket aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×
Unlock next
× Je processen digitaliseren?