Strategie

Ga next level met Squad

Geen one size fits all

Een kant-en-klaar pakket? Een off the shelf oplossing? Niet bij Msquad. Jouw organisatie kan namelijk alleen next level gaan met de juiste Microsoft-applicaties voor jouw unieke bedrijfsproces. Wij helpen je graag om die keuze te maken.

Onze ervaring, jouw strategie

Jouw bedrijfsproces is uniek – en jouw branche ook. Bij Msquad werk je met professionals met ervaring in vele branches. De zakelijke dienstverlening bijvoorbeeld, maar ook finance en industrie. Die ervaring nemen we mee in de ideeën die we voor je bedenken én de strategie die we voor je uitstippelen.

Persoonlijk contact

Het veranderen van je bedrijfssoftware vraagt veel van je organisatie. Kies daarom een partner die je kan bellen, mailen óf (coronaproof) bezoeken wanneer je dat wilt. Die partner is Msquad. We werken persoonlijk en hecht samen met de mensen in jouw organisatie.

Optimale implementatie

Je bedrijfssoftware aanpassen is een grote stap. Deze stap zetten we sámen – wij zijn jouw consultant en trainer. We zorgen dat iedereen in jouw organisatie straks optimaal met de gekozen Microsoft-applicaties werkt. Essentieel om inderdaad next level te kunnen gaan.

Jouw koers uitstippelen met Msquad

Ieder traject bij Msquad start met het uitstippelen van een heldere koers. Ook jouw traject. Je ontdekt waar jullie nu staan, waar we samen naartoe willen groeien en welke zaken daarbij prioriteit hebben (en welke niet). 

Daar hangen we meetbare doelstellingen aan die aansluiten bij jouw dagelijkse praktijk. Bij ons krijg je dus geen plannen die in een la belanden, maar concrete acties – voor ons én voor jou – die nodig zijn om jouw Microsoft business software optimaal te laten werken.