Msquad Solutions

Wil jij nóg slimmer werken met Microsoft-software? En wil je dat jij en je collega’s efficiënter gebruik kunnen maken van jullie tijd, zodat jullie optimale prestaties kunnen leveren? Kies dan voor Msquads eigen oplossingen gebasseerd op het krachtige Microsoft-platform. Daarmee ga jij razendsnel next level.

 
 
 

De innovatie van bedrijfssoftware gaat razendsnel. Wat vandaag nieuw is, kan morgen alweer achterhaald zijn. Daarom leveren wij jou kant-en-klare oplossingen die altijd up-to-date zijn en snel meebewegen met veranderingen.

De Msquad solutions – gebaseerd op Dynamics 365 en het Power-platform – sluiten altijd perfect aan bij jouw behoefte. Msquad kent namelijk het reilen en zeilen binnen veel verschillende branches – ook die van jou.

Daarom kunnen wij met zekerheid zeggen dat ook jij met onze eigen oplossingen jouw bedrijfsprocessen kunt verbeteren. Ontdek hieronder jouw mogelijkheden.

Dynamics solutions

Omdat wij graag zien dat jij het maximale uit jouw organisatie haalt, werken wij met het meest innovatieve platform op het gebied van bedrijfssoftware: Dynamics 365. Aan de basis hiervan voegen wij onze eigen ontwikkelde oplossingen toe. 

Zo ontstaat een optimale fit met de voor jouw organisatie specifieke uitdagingen. Door de kracht van Microsoft en Msquad als lokale partner loopt jouw bedrijf straks voorop in het digitaal transformeren van processen. Bekijk nu onze Dynamics solutions. Wil je meer weten? Klik dan op het icoon!

Dynamics 365

Msquad ATS

Met Dynamics 365 ATS coördineert jullie recruitmentteam sollicitatieprocedures, houden jullie (potentiële) kandidaten goed in beeld én zorgen jullie voor persoonlijke trajecten.

Sales / CRM

Met Dynamics 365 Sales/CRM heb jij altijd inzicht in de interacties met je klanten en geef je jouw salesteam een boost in productiviteit. Bouw aan langdurige en persoonlijke relaties en werk naadloos samen met collega's.

ERP Business Central

Je bent in staat om sneller, beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Je werkt met diepe integratie van tools als Outlook en Excel, deze maken het gemakkelijk om verkoop-, voorraad- en andere processen te beheren terwijl jij je bedrijfsgroei in kaart brengt.

Customer service

De beste service voor jouw klanten. Dat is het doel en dit realiseren we met de slimme software van Microsoft. Het ultieme samenkomen van innovatie en mensenwerk.

Marketing

Met Dynamics 365 marketing coördineer jij persoonlijke trajecten met je klanten om de relaties te versterken. Jij ontwerpt, voorspelt en levert relevante content. Precies op het moment dat je de grootste slagingskans hebt.

Portals

Een op maat gemaakt klanten portal of een portal voor je medewerkers, we bouwen het speciaal voor jouw organisatie. Meer weten? Plan een meetup.

API-integraties

Met API-integraties worden verschillende softwareapplicaties met elkaar verbonden. Hiermee zorgen we ervoor dat er informatie-uitwisseling bestaat tussen verschillende systemen. Een single-source-of-truth of gewoon niet meer willen switchen tussen verschillende applicaties. Onze API-integraties bieden inzage in je data, efficiëntie en gebruiksgemak.

Wat zijn de voordelen van werken met een API-connectie?

Power App solutions

Efficiënter en productiever werken: dát is wat wij voor ieder bedrijf willen. Met onze Power App solutions digitaliseer en automatiseer je een grote diversiteit aan werkzaamheden. En dat voor een voordelige prijs. Bekijk hieronder welke Power App jouw organisatie kan helpen om effectiever te werken.

Power Apps

SharePoint solutions

Alle informatie op één centrale plek. Extreem goed beveiligd en altijd en overal toegankelijk. Met de SharePoint oplossingen van Msquad maak je informatie beschikbaar voor je collega’s, creëer je een ondersteuning in het verwelkomen van nieuwe medewerkers en kun je het helemaal naar de wensen en eisen van jouw organisatie inrichten.

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?