Klantcases

Onze daden zeggen meer dan 1000 woorden. Bekijk daarom onze klantcases. Word jij het volgende succesverhaal?

Van whiteboards naar een volwaardig en innovatief ATS & CRM systeem voor Allstar recruitment

Allstar vindt het belangrijk dat het karakter en talent van professionals aansluiten bij de rol binnen een bedrijf. Om deze match te doen slagen, kijken zij niet alleen naar het karakter van de kandidaat, maar ook naar de identiteit van het bedrijf. Zo weten zij precies welke combinaties zullen resulteren in een langdurige samenwerking en welke niet. Het bundelen van deze persoonlijk aanpak met een ATS & CRM systeem zorgde voor een grotere slagkracht als organisatie. Het belangrijkste doel? Meer tevreden kandidaten én klanten! 

Meledi Horeca Groothandel

‘Alles voor uw keuken’, de lijfspreuk van Meledi Horeca Groothandel. Als internationale importeur van food en non-food producten voor de professionele keuken heeft Meledi grote ambities voor de toekomst. Om deze ambities en toekomstige groei waar te maken is Msquad ingeschakeld om te bouwen aan een nieuw systeem dat nauwkeurig inzicht geeft in de potentiële afzetmarkt. Hoe we dit doen? Lees het in deze case.

TMI Group kiest voor slimme Power app om goederen te registreren​

TMI Group is dé one-stop-shop als het aankomt op hoogwaardige componenten voor de industrie. Van CNC-draaien en frezen tot oppervlaktebehandeling en plaat- en constructiewerk. Hierachter schuilt een uitgebreid proces van bewerking tot levering. Als Msquad hebben wij de registratie van uitgaande goederen slimmer ingericht aan de hand van Power apps. Wij brachten een bezoek aan TMI Group en spraken met Jan Scholten (financieel directeur) en Peter van Rijn (werkvoorbereider) over hun ervaring met Msquad.

Klantcase 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Plan een meetup!

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

Cookiemelding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Solliciteer nu bij de Jong & Laan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze leaflet!

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we sturen je zo spoedig mogelijk een offerte met de specifieke solution waar jouw interesse naar uitgaat.

Power BI pakket aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×
Unlock next
× Je processen digitaliseren?