Bedrijfskunde stagiair

Volg jij op dit moment de studie (technische) Bedrijfskunde of Business IT & Management, en wil jij ervaren hoe het is om impact te maken op bedrijfsprocessen? Heb je affiniteit met IT en houd je de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten? Dan is deze stageplek écht iets voor jou!

Jouw belangrijkste uitdaging is het in kaart brengen van de wensen en eisen van klanten en dit omzetten naar een passende oplossing binnen het Power Platform. Je denkt mee en adviseert over de mogelijkheden om processen en systemen te digitaliseren en optimaliseren. Vanaf de inventarisatie tot aan de implementatie en oplevering van het product wordt je bij diverse projecten betrokken. Jij verzorgt de inrichting en neemt klanten mee in de op maat gemaakte oplossing binnen de Microsoft Business Software.

Lijkt het je leuk om bij Msquad stage te lopen en/of een afstudeeronderzoek uit te voeren? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij zijn op zoek naar een leergierige student die zich graag verder wil ontwikkelen.

Stel jezelf voor en laat je sollicitatie achter!

Leergierig, doortastend, analytisch

Dit ga je doen als bedrijfskundig talent

Als stagiair krijg jij bij Msquad de mogelijkheid om een onderzoek uit te werken voor je studie en voor ons! Je werkt samen met het consultant & development team aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen voor onze klanten. Daarnaast krijg jij als student de mogelijkheid om mee te werken aan projecten en campagnes die in de praktijk toegepast worden. Wij bieden jou de perfecte mogelijkheid tussen werken en leren binnen een vooruitstrevende organisatie. Naast je opdracht houd je je met de volgende werkzaamheden bezig:

Wat verwachten wij van jou?

Dit krijg je van ons

Dit zijn wij

Msquad is de inhouse development afdeling voor bedrijven op het gebied van Microsoft business software. Msquad implementeert, integreert en optimaliseert organisatieprocessen met behulp van Microsoft Dynamics 365. Zo kun je denken aan het ontwikkelen van de nieuwste generatie ERP, CRM en HR systemen of innovatieve bedrijfseigen apps die (werk)processen versnellen en automatiseren. Met Msquad maken organisaties hun groeiambities waar. Zo ga je razendsnel next level.

Met energie en passie werken we samen aan gave en uiteenlopende klantopdrachten. Msquad is expert op het gebied van Microsoft Dynamics én begrijpt de soms complexe bedrijfsprocessen. Kennis en informatie met ons team uitwisselen vinden we belangrijk en dit doen we dan ook wekelijks. Wil jij werken binnen een groeiende, flexibele en energieke organisatie en tegelijkertijd met jouw carrière next level?

Van deze vacature jouw nieuwe baan maken?

Raak je al enthousiast van deze functie? Solliciteer dan direct met je CV en vertel ons waarom jij onze match bent. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan direct contact op met Joran Heskamp (Business Developer) via tel 0541-745 108 of mail naar j.heskamp@msquad.nl

Msquad Logo Side kleur wit-01

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?