Business Central Consultant

Ben jij graag bezig met het oplossen van complexe bedrijfsuitdagingen? Heb je een passie voor technologie en ben je geïnteresseerd in het werken met Microsoft Dynamics 365 Business Central? Als Business Central Consultant kan jij aan de slag met deze uitdagingen.

Stel jezelf voor en laat je sollicitatie achter!

Leergierig, doortastend, analytisch

Dit ga je doen als Business Central Consultant

Als Business Central consultant ga jij bedrijven helpen bij het implementeren en optimaliseren van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Je gaat klanten adviseren over hoe ze de software het beste kunnen configureren en aanpassen aan hun specifieke behoeften, gebruikers begeleiden bij de ingebruikname van de software en technische problemen oplossen die zich kunnen voordoen.

Daarnaast ga je trainingen geven aan klanten om hen te helpen bij het gebruik van de software en om hen te laten zien hoe ze de volledige functionaliteit van Business Central kunnen benutten om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Jouw doel als Business Central consultant is om klanten te helpen bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen en het realiseren van hun zakelijke doelstellingen met behulp van deze krachtige softwareoplossing.

Dit vind je leuk om te doen

Dit krijg je van ons

Jouw profiel

Kennis

Ervaring

Persoonlijkheid

Dit zijn wij

Msquad is de inhouse development afdeling voor bedrijven op het gebied van Microsoft business software. Msquad implementeert, integreert en optimaliseert organisatieprocessen met behulp van Microsoft Dynamics 365. Zo kun je denken aan het ontwikkelen van de nieuwste generatie ERP, CRM & HR systemen of innovatieve bedrijfseigen apps die (werk)processen versnellen en automatiseren. Met Msquad maken organisaties hun groeiambities waar. Zo ga je razendsnel next level.

Met energie en passie werken we samen aan gave en uiteenlopende klantopdrachten. Msquad is expert op het gebied van Microsoft Dynamics én begrijpt de soms complexe bedrijfsprocessen. Kennis en informatie met ons team uitwisselen vinden we belangrijk en dit doen we dan ook wekelijks. Wil jij werken binnen een groeiende, flexibele en energieke organisatie en tegelijkertijd met jouw carrière next level?

Van deze vacature jouw nieuwe baan maken?

Raak je al enthousiast van deze functie? Solliciteer dan direct met je CV en vertel ons waarom jij onze match bent. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan direct contact op met Joran Heskamp (Business Developer) via tel 0541-745 108 of mail naar j.heskamp@msquad.nl

Msquad Logo Side kleur wit-01

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?