Business Intelligence Consultant (Power BI)

Laat jij cijfers en data spreken? En help jij klanten graag het maximale rendement uit hun data te halen? Als business intelligence specialist vertaal jij KPI’s, doelen en wensen naar visueel aansprekende dashboards en management info. Het is jouw persoonlijke missie om data te vertalen naar de juiste stuurinformatie.

Stel jezelf voor en laat je sollicitatie achter!

Leergierig, doortastend, analytisch

Dit ga je doen als Business Intelligence Consultant

Als BI-consultant vertaal jij KPI’s, doelen en wensen naar inzichtvolle dashboards. Organisaties werken sneller en effectiever doordat directie, management en medewerkers op basis van jouw dashboards en datawarehouses beslissingen kunnen nemen. Of dit nu is op het gebied van sales, performance of productie prognoses. Elke bedrijfstak heeft vraagstukken waarin jij je mag vastbijten.

Als Business Intelligence consultant benader je data om meetbare aspecten van een business te analyseren. Welke tool we hiervoor gebruiken? Power BI. Jouw rol begint bij het begrijpen van de business van de klant en haar doelen, wensen en bedrijfsproces. Je verdiept je in de organisatie en brengt samen met de klant in kaart waar de informatiebehoefte precies ligt. Jij gaat dit vervolgens vertalen naar een projectplan en onderzoekt welke data je hiervoor nodig hebt. Deze data verzamel, orden, analyseer en integreer je vanaf verschillende bronnen zoals CRM en ERP-pakketten. Jij ontwikkelt en implementeert vervolgens ook de oplossing die past binnen de context van de klant! Zo sturen organisaties, management en medewerkers met jouw oplossing realtime op data. Vanaf kantoor, onderweg of thuis, via verschillende apparaten.

In deze functie werk je deels op locatie bij de klant en deels vanaf ons kantoor. Omdat wij werken binnen MKB en groot MKB heb je veel rechtstreeks contact met directie, management en gebruikers van jouw oplossingen.

Dit vind je leuk om te doen

Dit krijg je van ons

Jouw profiel

Kennis

Ervaring

Persoonlijkheid

Dit zijn wij

Msquad is de inhouse development afdeling voor bedrijven op het gebied van Microsoft business software. Msquad implementeert, integreert en optimaliseert organisatieprocessen met behulp van Microsoft Dynamics 365. Zo kun je denken aan het ontwikkelen van de nieuwste generatie ERP, CRM & HR systemen of innovatieve bedrijfseigen apps die (werk)processen versnellen en automatiseren. Met Msquad maken organisaties hun groeiambities waar. Zo ga je razendsnel next level.

Met energie en passie werken we samen aan gave en uiteenlopende klantopdrachten. Msquad is expert op het gebied van Microsoft Dynamics én begrijpt de soms complexe bedrijfsprocessen. Kennis en informatie met ons team uitwisselen vinden we belangrijk en dit doen we dan ook wekelijks. Wil jij werken binnen een groeiende, flexibele en energieke organisatie en tegelijkertijd met jouw carrière next level?

Van deze vacature jouw nieuwe baan maken?

Raak je al enthousiast van deze functie? Solliciteer dan direct met je CV en vertel ons waarom jij onze match bent. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan direct contact op met Joran Heskamp (Business Developer) via tel 0541-745 108 of mail naar j.heskamp@msquad.nl

Msquad Logo Side kleur wit-01

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?