Microsoft Dynamics 365 Consultant

Je hebt bedrijfskundig inzicht, goede social skills en enkele jaren werkervaring. Zodra jij je ergens in vastbijt, zie jij hoe het beter kan en je hebt ideeën over hoe bedrijven hun doelstellingen kunnen bereiken. Klopt dat, en ben je klaar om impact te maken?
Dan ga jij voor onze klanten aan de slag met het ontwikkelen en implementeren van de nieuwe generatie CRM, ERP en HR software, gebaseerd op het Microsoft Dynamics 365 platform.

Heb jij al ervaring met implementatietrajecten? Dat is een sterke pré. Heb je ook ervaring met Microsoft Dynamics 365? Dat is helemaal mooi. heb je dit niet? Geen zorgen, je volgt bij ons een leertraject zodat Microsoft Dynamics voor jou geen geheimen meer kent.

Stel jezelf voor en laat je sollicitatie achter!

Leergierig, doortastend, analytisch

Dit ga je doen als Microsoft Dynamics 365 Consultant

Je enthousiasmeert onze klanten met een demo van de mogelijkheden van Microsoft Dynamics, afgestemd op hun behoefte. Wil de klant meer leads genereren? De customer service verbeteren met snellere reactietijden en een live-chatservice? Als sparringpartner adviseer jij over de pakketopties die dit waar kunnen maken.

Bij de start van het project begin je met het inventariseren van de processen, wensen en must haves. Jij ziet kansen en geeft inzichten terug aan de klant.

Na de inventarisatie verschuift jouw rol van consultant naar bouwer van de software oplossing binnen de mogelijkheden van Microsoft Dynamics. In co-creatie werk je samen met de klant Dynamics oplossingen uit die een bijdrage leveren aan de organisatie ambities. Hierbij maak je een goede afweging tussen quick wins en maatwerk en krijg je er energie van dat je ‘’aan de knoppen mag draaien’’.

Je gaat je bezighouden met gave CRM, ERP & HR vraagstukken, in eerste instantie binnen het MKB. Of dit nu is voor een accountant, groothandel, productiebedrijf of transportbedrijf.

Als Microsoft Dynamics 365 Consultant kom je te werken binnen een jong, enthousiast en gedreven team van collega’s die elkaar in een open sfeer verder helpen. ‘’Samen creëren we de ideale werkdag voor onze klanten’’, is ons motto.

Dit vind je leuk om te doen

Dit zegt onze collega Mirjam over het werk als Microsoft Dynamics 365 consultant

Dit krijg je van ons

Jouw profiel

Kennis

Ervaring

Persoonlijkheid

Dit zijn wij

Msquad is de inhouse development afdeling voor bedrijven op het gebied van Microsoft business software. Msquad implementeert, integreert en optimaliseert organisatieprocessen met behulp van Microsoft Dynamics 365. Zo kun je denken aan het ontwikkelen van de nieuwste generatie ERP, CRM en HR systemen of innovatieve bedrijfseigen apps die (werk)processen versnellen en automatiseren. Met Msquad maken organisaties hun groeiambities waar. Zo ga je razendsnel next level.

Met energie en passie werken we samen aan gave en uiteenlopende klantopdrachten. Msquad is expert op het gebied van Microsoft Dynamics én begrijpt de soms complexe bedrijfsprocessen. Kennis en informatie met ons team uitwisselen vinden we belangrijk en dit doen we dan ook wekelijks. Wil jij werken binnen een groeiende, flexibele en energieke organisatie en tegelijkertijd met jouw carrière next level?

Van deze vacature jouw nieuwe baan maken?

Raak je al enthousiast van deze functie? Solliciteer dan direct met je CV en vertel ons waarom jij onze match bent. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan direct contact op met Joran Heskamp (Business Developer) via tel 0541-745 108 of mail naar j.heskamp@msquad.nl

 

Msquad Logo Side kleur wit-01

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?