Marketing stagiair

Volg jij op het moment een marketing gerelateerde studie en wil jij ervaren hoe het is om op een marketingafdeling stage te lopen en/of een afstudeeronderzoek uit te voeren? Hou jij je graag bezig met e-mailmarketing, social media, videomarketing, SEO en alle andere facetten van content marketing? En wil jij ons helpen om met onze klanten in contact te blijven? Kom dan bij ons stage lopen! Wij zijn op zoek naar een leergierige student die zich graag verder wil ontwikkelen!

Stel jezelf voor en laat je sollicitatie achter!

Leergierig, doortastend, creatief

Dit ga je doen als marketing stagiair

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde marketingstagiair die klaar is om praktijkervaring op te doen in een dynamische omgeving. Als stagiair krijg jij bij Msquad de mogelijkheid om een marketing en/of communicatievraagstuk uit te werken voor je studie en voor ons! Je werkt met het marketingteam mee en krijgt de mogelijkheid om binnen Msquad aan de slag te gaan met je (afstudeer)opdracht. Daarnaast krijg jij als student de mogelijkheid om mee te werken aan projecten en campagnes die ook in de praktijk toegepast worden. Wij bieden jou de perfecte mogelijkheid tussen werken en leren binnen een vooruitstrevende organisatie. De onderstaande werkzaamheden ga je uitvoeren als marketing stagiair:

Wat verwachten wij van jou?

Dit krijg je van ons

Dit zijn wij

Msquad is de inhouse development afdeling voor bedrijven op het gebied van Microsoft business software. Msquad implementeert, integreert en optimaliseert organisatieprocessen met behulp van Microsoft Dynamics 365. Zo kun je denken aan het ontwikkelen van de nieuwste generatie ERP, CRM en HR systemen of innovatieve bedrijfseigen apps die (werk)processen versnellen en automatiseren. Met Msquad maken organisaties hun groeiambities waar. Zo ga je razendsnel next level.

Met energie en passie werken we samen aan gave en uiteenlopende klantopdrachten. Msquad is expert op het gebied van Microsoft Dynamics én begrijpt de soms complexe bedrijfsprocessen. Kennis en informatie met ons team uitwisselen vinden we belangrijk en dit doen we dan ook wekelijks. Wil jij werken binnen een groeiende, flexibele en energieke organisatie en tegelijkertijd met jouw carrière next level?

Van deze vacature jouw nieuwe baan maken?

Raak je al enthousiast van deze functie? Solliciteer dan direct met je CV en vertel ons waarom jij onze match bent. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan direct contact op met Jens Rorink (Business Developer) via tel 0541-745 109 of mail naar j.rorink@msquad.nl

Msquad Logo Side kleur wit-01

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?