Projectmanager

Ben jij een resultaatgerichte professional met sterke organisatorische vaardigheden? Wil je de leiding nemen over spannende softwareprojecten en bijdragen aan het succes van ons bedrijf? Dat kan nu bij Msquad!

Stel jezelf voor en laat je sollicitatie achter!

Leiden, organiseren en communiceren

Dit ga je doen als projectmanager van Msquad.

Jij speelt een essentiële rol in het succesvol leiden en uitvoeren van softwareprojecten. Met jouw ervaring en expertise in projectmanagement ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en coördineren van projectactiviteiten. Jij zorgt ervoor dat de gestelde doelen worden behaald en monitort de voortgang van projecten.

Je werkt nauw samen met een team van consultants, developers en business developers. Een mooi spanningsveld waarin jij iedereen aangehaakt houdt en een motiverende en coachende rol op je neemt.

Naast het managen van teams, ben je ook het aanspreekpunt voor interne en externe stakeholders, zoals klanten, leveranciers en andere belanghebbenden. Je bouwt relaties op en onderhoudt deze.

Ook dit hoort bij jouw verantwoordelijkheden:

Dit vinden we belangrijk

Dit krijg je van ons

Jouw profiel

Kennis

Ervaring

Persoonlijkheid

Dit zijn wij

Msquad is opgericht in 2020 en uitgegroeid tot een hechte groep van 14 professionals die organisaties met de juiste Microsoft Business Software helpt om groeiambities waar te maken. Als inhouse afdeling implementeren, integreren en optimaliseren wij van binnenuit alle Microsoft-oplossingen. Zo Mpower je je organisatie en ga je razendsnel next level.

Met energie en passie werken we samen aan gave en uiteenlopende klantopdrachten. Msquad is expert op het gebied van Microsoft Dynamics én begrijpt de soms complexe bedrijfsprocessen. Kennis en informatie met ons team uitwisselen vinden we belangrijk en dit doen we dan ook wekelijks. Wil jij werken binnen een groeiende, flexibele en energieke organisatie en tegelijkertijd met jouw carrière next level?

Van deze vacature jouw nieuwe baan maken?

Raak je al enthousiast van deze functie? Solliciteer dan direct met je CV en vertel ons waarom jij onze match bent. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan direct contact op met Joran Heskamp (Business Developer) via tel 0541-745 108 of mail naar j.heskamp@msquad.nl

 

Msquad Logo Side kleur wit-01

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?