Dynamics 365, de meest innovatieve CRM & sales oplossing voor jouw bedrijf!

Onze Microsoft-specialisten laten je graag aan de hand van een - geheel vrijblijvende - demo zien wat de mogelijkheden van Dynamics 365 zijn.

Vraag jouw persoonlijke Sales demo aan!

Deze slimme functies in Dynamics 365 CRM & sales maken het verschil:

Een op maat te maken salesfunnel

Elke salesfunnel is verschillend. Per branche of niche ga je anders om met je klanten. Binnen Dynamics 365 sales/CRM is de salesfunnel helemaal in te richten naar jouw wensen en behoeften.

Inzage in contactmomenten

Dynamics 365 sales/CRM meet alle contactmoment die je klanten hebben met jouw organisatie. Jij hebt altijd inzage in wat er gaande is en kunt goed inspelen op de actualiteit. Jouw salesteam weet op het juiste moment kansen te benutten.

Je gaat naadloos samenwerken

Het hele salesteam is met elkaar verbonden. In de klantkaart is de communicatie inzichtelijk. Ook van andere collega's binnen je team of zelfs organisatie. Jij en je collega's gaan onderbouwde beslissingen nemen. Daarnaast kan je activiteiten aanmaken die opvolging verdienen of klanten prioriteren.

Perfecte integratie met Dynamics 365 marketing, Outlook, Teams etc.

Dynamics sales/CRM is fantastisch te koppelen aan de marketing module van Dynamics. Sales heeft inzicht in alle contactmomenten. Daarnaast is het perfect te integreren met Outlook en Teams. Alle informatie met klanten heb je te allen tijde inzichtelijk. Interacties met marketingmails, je webpagina's, mails etc.

Wat je vraagstuk of uitdaging ook is...

Met Dynamics 365 Sales/CRM heb jij altijd inzicht in de interacties met je klanten en geef je jouw salesteam een boost in productiviteit. Bouw aan langdurige en persoonlijke relaties en werk naadloos samen met collega's.

Video afspelen

Door te kiezen voor Dynamics 365 sales/CRM ga jij:

Zo werken wij

Zo werken wij

Een samenwerking begint altijd met een gedegen inventarisatie van de huidige situatie. Welke van onze oplossingen leveren jou de meeste winst op? Vervolgens maken we samen de gewenste strategie om tot het maximale resultaat te komen.

Daarna gaan we aan de slag en volgt de implementatie. We zorgen dat jij en/of je team goed wordt getraind om te kunnen werken met de software. Met onze uitgebreide nazorg staan we altijd voor je klaar, met ons service abonnement kun je altijd rekenen op hulp. 

Jens Rorink
Business developer

"Persoonlijk contact en goed advies, dat beloven we"

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol